Home Külföld Kiemelt külföldi hírek Bombariadó: kiürítették és lezárták a Louvre-t

Bombariadó: kiürítették és lezárták a Louvre-t

opera pillanatfelvétel 2023 10 14 191641 hu.euronews.com
hu.euronews.com

A világ egyik leghíresebb múzeumából mintegy 15 ezer embert evakuáltak.

Bombariadó miatt kiürítették a párizsi Louvre-t. A világ egyik leghíresebb, franciaországi múzeumából mintegy 15 ezer embert evakuáltak szombaton.

A francia köztévé, a France Télévisions – a rendőr-főkapitányság közlésére hivatkozó – jelentése szerint a Louvre-t bezárták, miután biztonsági okokból kiürítették, mert veszélyre figyelmeztető, fenyegető üzeneteket kaptak.

Az épületben jelenleg ellenőrzések zajlanak, a biztonsági intézkedések figyelembe veszik, hogy Franciaországban pénteken a legmagasabb szintű terrorkészültséget vezették be amiatt, hogy egy középiskola volt diákja halálra késelt egy tanárt. Az evakuálás ebben a helyzetben a szokásos protokoll része, a Palais Royal-Musée du Louvre metróállomást lezárták – áll a France Télévisions tudósításában.

Forrás

SKYTING MAGAZIN

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version