Home Főhírek Külföld Biden: Mindenkinek joga van idiótának lenni- videó

Biden: Mindenkinek joga van idiótának lenni- videó

718287 joe biden mosolyog

Az elnök egy, a beszédét megszakító férfinak címezte szavait.

Joe Biden, aki az Atlanti-óceán ezen partján inkább az érdekes kijelentéseivel vert nagy hullámokat, újfent kijelentett:

Mindenkinek joga van idiótának lenni!”

– szögezte le Biden egy beszédében.

A milwaukee-i Laborfesten történt szóváltásról készült videót egy Acyn nevű felhasználó tette közzé a Twitteren, és azóta több mint 44 000 megtekintést és több száz kommentet kapott.

„Ahogy a múlt héten is mondtam, továbbra is harcban állunk Amerika lelkéért” – mondta Biden a tömegnek, mielőtt a heccelő félbeszakította. A közönség kifütyülte a heccelőt, de Biden azt mondta nekik, hogy „engedjék el [a heccelőt]”.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, ha tetszik, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

„Nézzék, mindenkinek joga van idiótának lenni… oké?” – zárta a szóváltást az elnök.

mandiner

Hirmagazin.eu

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version