Kezdőlap Főhírek Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó Betört egy tatabányai orvosi rendelőbe, aztán üres kézzel távozott.. Vajon mit kereshetett,...

Betört egy tatabányai orvosi rendelőbe, aztán üres kézzel távozott.. Vajon mit kereshetett, ha nem hozott el semmit? .. – Szólj hozzá!

horpacskozseghonlapja

Egy betöréssorozat miatt letartóztattak egy tatabányai férfit. A gyanú szerint néhány nappal ezelőtt betört egy orvosi rendelőbe, korábban pedig több épületből is lopott a városban.

December 21-én éjfél után pár perccel egy 26 éves férfi BETÖRT EGY TATABÁNYAI ORVOSI RENDELŐBE, ahonnan üres kézzel menekült el. A rendőrök másfél órával a betörés után a tatabányai Lehel utcában felfigyeltek egy üzlet ajtaja előtt lapuló idegenre. A férfit igazoltatták.

Egy szövet kesztyűt és egy csavarhúzót is találtak nála a rendőrök, amit lefoglaltak. A 26 éves D. Krisztiánt pedig a Tatabányai Rendőrkapitányságra vitték kihallgatásra.

Mint kiderült, a férfi ezen kívülHÁROM TATABÁNYAI INTÉZMÉNYBE ÉS HÁROM ÜZLETBE IS BETÖRT.

A rendőrök lopás, valamint lopási kísérlet miatt indítottak eljárást vele szemben. Őrizetbe vették, és javasolták a letartóztatását, melyet a tatabányai bíróság december 23-án elrendelt.

police és az origo nyomán

Hirmagazin.eu

Exit mobile version