Kezdőlap Főhírek Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó Betört egy lakásba, Budapesten, a VIII. kerületben.. Rendőreink a lakosság segítségét kérik!...

Betört egy lakásba, Budapesten, a VIII. kerületben.. Rendőreink a lakosság segítségét kérik! – videó

Illusztráció, hellovidek

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A józsefvárosi rendőrök keresik a felvételen látható férfit.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága 01080/225/2020. bűnügyi számon lopás bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy ismeretlen férfi 2020. január 17-én 14 óra 15 perc körül a VIII. kerületi Dankó utcában egy lakás ajtaját betörte és onnan két laptopot és egy fényképezőgépet lopott el.

Az ismeretlen férfiról kamerafelvételek készültek.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételeken látható férfit ruhája vagy a nála lévő táska alapján felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.

police, Hirmagazin.eu

Exit mobile version