Home Főhírek Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó Betonba öntötték a lengyel vendéget, rendőreink elfogták őket..

Betonba öntötték a lengyel vendéget, rendőreink elfogták őket..

1672820940 bvolds6ai md
Nyitókép: Pixabay

A Debreceni Járásbíróság egy hónapra elrendelte annak a két gyanúsítottnak a letartóztatását pénteken, akik a megalapozott gyanú szerint egy Nagyhegyesen lévő hétvégi házban megöltek egy lengyel férfit.

A Debreceni Törvényszék szóvivője közölte: a döntést az ügyészség és a férfi tudomásul vette, míg a nő fellebbezést jelentett be.

A rendőrség korábbi közleménye szerint a pár az otthonában látta vendégül a lengyel férfit, akivel a 41 éves magyar férfi külföldi munkája során barátkozott össze. Azóta ugyan nem tartották a kapcsolatot, azonban a nyáron megbeszélték, hogy a lengyel férfi Magyarországra jön meglátogatni őket. A pár elment érte a repülőtérre, majd különböző programokat szerveztek számára.

Szeptember 30-án este szalonnasütést tartottak egy Nagyhegyesen lévő hétvégi házban, beszélgettek,

alkoholt is fogyasztottak, a két férfi azonban szóváltásba keveredett, verekedni, dulakodni kezdtek, ami a lengyel állampolgár halálához vezetett.

A közlemény szerint a pár ezután úgy döntött, hogy eltünteti a holtestet. A férfi csaknem tíz órával a verekedést követően ásott a kertben egy majdnem kétméteres gödröt, beletették a testet. Eközben egy hordóban elégették ismerősük személyes tárgyait és hátizsákját. Napokkal később a férfi mintegy 12 centiméter vastagságban betont öntött a betemetett holttestre.

Forrás

SKYTING MAGAZIN

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version