A luxusélet csak kirakat volt? A barátai szerint egy forintja sem volt a celebnek, így kérdéses az is, hogy ki fogja eltemetni Berki Krisztiánt. A tragikus sorsú, egykori tévés műsorvezető temetésére vélhetően Pamela, Mazsi és a barátok adják össze a pénzt.

A két asszony és a barátok

Berki Krisztián temetésére vélhetően Hódi Pamela, Berki Mazsi és a barátok adják majd össze a pénzt a legfrissebb hírek szerint. A celebről kiderült, hogy bár hiába keltette azt a látszatot, hogy luxuséletet él, valójában az utóbbi időben anyagi gondokkal küzdött, ami miatt konfliktusokba is keveredett.

Semmiért sem fizetett

Egy barátja szerint ez nem azt jelentette, hogy kéregetett, hanem úgy vett igénybe szolgáltatásokat, hogy azért nem fizetett, hanem a saját oldalain reklámozta azokat – írja a Pénzcentrum.

Visszatérésre készült

Berki épp most készült a médiás visszatérésére, egy kereskedelmi tévénél műsorvezető lett volna. Ha nem is milliókat, de havonta több 100 ezer forint bevételt jelentett volna neki. Ráadásul dupla volt az öröme, mert imádott a nyilvánosság előtt szerepelni – mondta a naphire.hu oldalnak a celeb egyik közeli ismerőse.

Konfliktus a pénz miatt

Állítólag Berki éppen a pénz miatt veszett össze a bankrablóból keramikussá szelídült Viszkissel, akinek a műhelyében porosodik az ázsiai kalandjukról szóló, közös könyvükből ezer eladatlan példány. Amit Berki nem akart elvinni és eladni, pedig a könyvekért 2,5 millió forintot kaphatott volna. A Viszkis ígérte: eladja Berki könyveit, a pénzt pedig a néhai médiaceleb kislányainak adja oda.

Együtt a Viszkis rablóval

Ambrus Attila, vagyis a Viszkis és Berki együtt szerepeltek egy realityműsorban, a Viszkis úgy fogalmazott a TV2 reggeli műsorában, hogy, Berki teljesen más ember volt, ha nem forgott a kamera.

Nincs minden rendben Berkivel

“Pont itt voltunk a stúdióban és volt egy vitánk, amit már nagyon-nagyon sajnálok, hogy ez volt az utolsó beszélgetésünk. Volt egy közös könyvünk, ebből lett egy vita, ott már nagyon feldúlt volt, éreztem, hogy nagyon nem kerek valami. Iszonyatosan beleállt a dolgokba.” – mondta. Legutolsó találkozásuk tehát vitába fordult, Ambrus akkor már látott arra utaló jeleket, hogy nincs minden rendben a celebbel.

Ki fizeti a temetést?

Most viszont el kell temetni Berki Krisztiánt, de a nagy kérdés az: miből? Hiszen közeli barátai szerint Berkinek egy vasa sem volt. “Abban biztos vagyok, hogy Berki nem köztemetéssel kapja meg a végső tisztességet, hanem Mazsi, Pamela és a barátai majd összedobják rá a pénzt” – vélte a híresség ismerőse.

Nem tudott vigyázni magára Berki

Hevesi Kriszta pszichológus szerint Berki nagyon szeretett élni. Mint mondta: bizonyára meglepődne most, mennyien szerették valójában. A szakember elmondta, szerinte Berki nem tudott igazán vigyázni magára, az egészségére.

15 év a nyilvánosság előtt

Berki Krisztián holttestét péntek reggel a 9. kerületi lakásának a teraszán Hódi Pamelával közös kislánya találta meg, aki sajtóinformációk szerint állítólag először azt hitte, csak alszik, ezért még be is takarta. Berki Krisztián másfél évtizedet töltött a nyilvánosság frontvonalában.

Kábítószer a helyszínen

A 41 évesen meghalt korábbi futballista, későbbi cégvezér és médiaszereplő-influenszer történetét megannyi botrány, feljelentés, címlap kísérte. Az egykori aranyifjú, aki a semmiből jött a magyar futball legnagyobb klubjának igazgatói székébe, hogy aztán a nyilvánosság első sorában bitorolja oly sok magyar figyelmét, aki átutazta a világot, luxusautókat hajtott, hírességekkel töltötte az életét, pénteken meghalt. A rendőrség tájékoztatása szerint kábítószergyanús anyagokat találtak a lakásán.

Kiemelt kép: Berki Krisztián – Forrás: Facebook

kekvillogo

Hirmagazin.eu