Home Szabadidő Média és szórakozás Ben Affleck 2 Milliárdos reklámspotokban szerepel, több spotban is – videók

Ben Affleck 2 Milliárdos reklámspotokban szerepel, több spotban is – videók

Matt Damon és Ben Affleck unokatestvérek. Hirmagazin.eu

A Super Bowl a legnézettebb TV-s esemény, a sportesemény félidei sávjánál nincs a világon drágább reklámblokk (jelenleg 2 milliárd forintot kóstál egy fél perces reklám), ezért a cégek mindig nagyon különleges reklámokkal készülnek. A dolog érdekessége, hogy a reklámblokknak így már önmagában is akkora hírértéke van, hogy a nézők kifejezetten várják ezeket hirdetéseket, és az újságok is meg szokták írni, mit lehetett látni. Itt szoktak debütálni például a legnagyobb hollywoodi filmek előzetesei.

Az önironikus alakítás rendkívül viccesre sikeredett, pedig a híres ember megvicceli az utca emberét típusú videókkal Dunát lehetne rekeszteni. Mivel a Super Bowl félideji reklámblokkját újabbak is követték, itt szedtük össze ezeket. Az első hullámban tehát Affleck az utca emberével elgyedik szóba, a meglepődött vásárlókhoz mindig van egy-két humoros szava, de amikor Jennifer Lopez is begurul a képbe, hősünknek vennie kell a sátorfáját. 

Videó

Videó

Videó

A Második hullám reklámjai már más koncepció szerint működnek, ezekben Affleck az Ice Spice nevű énekesnővel szerepel, egyszer reppel, máskor azt mutatja, milyen bonyolult atomfizikát igényelnek a Dunkin termékek. Egy biztos, nem tetszik neki, hogy egy fiatalabb márkanagykövettel kell osztozkodnia.

Videó

Videó

Videó

Egyesek lenézik ezért a sztárt, de mi úgy vagyunk vele, hogy itt láttunk 6 db videó-spotot, és gondoljuk, nem lűáttunk 50-et, akkor számold ki nyugpdtam, hogy ezzel a spotos-üzletével többet keres, mint egy átéagos filmben..

Nyitóképen: Matt Damon és Ben Affleck unokatestvérek…

Videók forrása

HIRMAGAZIN.EU

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version