Home 18+ Belestünk Vajna Tímea 1,3 milliárdos budai luxusvillájába: videón a mérhetetlen fényűzés és...

Belestünk Vajna Tímea 1,3 milliárdos budai luxusvillájába: videón a mérhetetlen fényűzés és pompa (18+)

femina

Nemrég felkerült a TikTok-ra egy videó arról, hogyan is néz ki belülről Andy Vajna özvegyének, Vajna Tímeának a budai luxusvillája, amit nemrég 1,3 milliárd forintért dobott piacra. Mutatjuk a fényűző otthont.

img 6650
ipropeller.hu

Mint arról, Vajna Tíme Instagramon megoszott története után a mai nap folyamán, „Eladja budai villáját Vajna Tímea” című cikkünkben már beszámoltunk, a Pénzcentrum megtalálta a luxusingatlan hirdetését, amelyből kiderült, hogy Andy Vajna özvegye 1 milliárd 300 millió forintot kér a 403 négyzetméteres házért. Ez viszont jóval magasabb irányárat jelent a környék átlagos árszínvonalához képest.

TikTok-videó

Amennyiben ugyanis mélyebben is megvizsgáljuk a lokációt, kiderül, hogy még új építésű lakóingatlanok esetében is alacsonyabb a kerületi átlagár. Korábban megjelent, „Ilyen luxuslakásokat vesz a dúsgazdag pesti elit: mutatjuk a főváros legdrágább otthonát is„, illetve „Belestünk a zárt ajtók mögé: ilyen lakásokban élnek a dúsgazdag pesti milliomosok” című cikkeinkben írtunk arról, hogy az új építésű ingatlanok esetében Észak-Budán 2,2 millió körül, míg a II. kerületben 2,9 millió forint környékén van jelenleg a fajlagos átlagár.

Life.hu

Ha pedig megnézzük azt is, hogyan alakulnak a kínálati árak a konkrét városrészben, kiderül, hogy az irányár még inkább elrugaszkodott. Az ingatlan.com áradatbázisa alapján ugyanis azt láthatjuk, hogy a Vajna Tímea házához hasonló hirdetések a környéken mindössze 1,35 millió forintos négyzetméteráron futnak Vérhalom városrészben, ami még azzal együtt is jókora felárat jelent, hogy az átlagárat a hirdetési portál a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó házak ára alapján kalkulálta ki.

Vajna Tímea villáját és sok más luxusvillát mutat be az a1ingatlan – videók

Nemrég azonban felkerült az A1 Ingatlan (ők szerződtek le az ingatlan értékesítésére Vajna Tímeával) hivatalos TikTok-csatornájára egy videó, amiből kiderül, hogy az ingatlan tényleg a felső kategóriát jelenti a fővárosi ingatlanpiacon.Mint az a fenti videóban elhangzik, Vajna Tímea alig használt luxusháza a Rózsadomb egyik legjobb utcájában, a Baba utcában található, és alig 6 éve épült egy 1260 négyzetméteres telken. Afelvételen a megbízott ingatlanos körbevezeti az érdeklődőket az ingatlanban, amelyben elképesztő luxus tárul az érdeklődő tekintetek elé. És, hogy kinek is ajánlják? Nos, ezzel kapcsolatban csak annyit mondanak:

Ha nagyon sokat dolgoztál az utóbbi időben. Jó sok adót fizettél. Jó sok pénzt kerestél. 1,3 milliárd forint van a bankszámládon? (…).

Szeretnél még több érdekes videót nézni? Kattints ide!

Forrás nyomán

SKYTING MAGAZIN

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version