Home Szabadidő Bulvár Beismert apaság: Gyermeke miatt hamarabb szabadulhat Aurelio

Beismert apaság: Gyermeke miatt hamarabb szabadulhat Aurelio

Aurelio bevallotta: valóban az övé a gyerek Fotó: Bors

Az, hogy Aureliónak gyermeke született egy egyéjszakás kalandból, ugyan romba döntötte az életét, hiszen kedvese szakított vele, de egyben arra is esély nyílik, hogy a 3 év 6 hónapos börtönbüntetése jelentősen lerövidüljön.

És bár egy új élet mindig öröm, a kaland a fiatal anyuka életét is alaposan felborította.

A Bors néhány napja elsőként számolt be arról, hogy Aurelio a börtönben tudta meg, hogy valamikor tavaly év végén gyermeke született, miután egy féktelen házibuli után lefeküdt egy bajai lánnyal. A híresség hétfő este a Tények Plusznak adott exkluzív interjújában el is ismerte az apaságát, ami sok tekintetben írta át számára a szabadulás utáni forgatókönyveket.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, ha tetszik, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

Barátnője, a szintén Baján élő Edit ugyanis szakított vele, vagyis nem várja már Aureliót. Erről az egykori szerelmesek egyik közeli ismerőse beszélt lapunknak.

Aurelio bevallotta: valóban az övé a gyerek Fotó: Bors

Senki sem látta mostanában a fiatal anyukát

Nagy most itt a kavarodás, de az biztos, hogy Edit kiadta Aurelio útját, amin nincs mit csodálkozni még úgy sem, hogy elvileg éppen szakításban voltak, amikor a pici megfogant– kezdte lapunknak informátorunk, aki jól ismeri a körülbelül 9 hónapos csöppség édesanyját is, bár jó ideje nem látta. Annyit azonban tud, hogy az öröm mellett hatalmas árat fizetett a liezon miatt.

Itt Baján mindenki ismeri a lányt, hiszen igazi partiarc volt, mielőtt teherbe esett. Gyakorlatilag folyamatosan bulizott, majd Pestre költözött, mert összejött egy gazdag fickóval, aki azután dobta ki, hogy a DNS-tesztből kiderült, semmi köze a babához. Az egyetemet is otthagyta, bár lehet, azt még azelőtt, hogy teherbe esett volna. 

Mindenesetre mostanában senki sem látja Baján, pedig biztosan itt él a picivel.

 Most kerestem rá a Facebook profiljára, de azt is inaktiválta… – árulta el a a történetet és a szereplőket is jól ismerő baján élő lány.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, ha tetszik, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

Régóta vágyott rá, hogy apa legyen

Nos, Aurelio a jelek szerint nincs könnyű helyzetben, hiszen ha szabadul, nem csak a saját életét kell szinte a nulláról újrakezdenie, de helyt kell állnia apaként is. Mindezt egy olyan lány oldalán, akitől nem akart többet, csak egyetlen forró éjszakát. Persze annak talán örül, hogy a szabad életben várja egy apróság, aki a vére, hiszen régóta vágyott már az apaságra. Ráadásul ez a körülmény fontos szerepet játszhat abban is, hogy megkapja büntetése harmadolását, hiszen a bíróság mérlegeli személyi körülményei megváltozását. Vagyis ez azt jelentheti, hogy a 3 év 6 hónapos, emberrablásért és drogbirtoklásért rá kiszabott börtönbüntetését jó eséllyel harmadolni fogják. Erről Dr. Mester Csaba ügyvéd beszélt a Borsnak.

Fotó: Ripost

 

2024 nyarán láthatja először gyermekét

A szabadságvesztés hossza tekintetében a maximálisan megkapható kedvezmény az úgynevezett harmadolás. Vagyis a büntetés teljes időtartamának egyharmada engedhető el, ha a bíróság úgy ítéli meg, hogy a fogvatartott ezt a magatartásával kiérdemelte és az ítéletben másképp nem rendelkezik. Ugyanakkor ebben a döntésben fontos szerepe lehet annak is, ha a fogvatartott személyi körülményei megváltoznak. Ilyen változás az is, ha történetesen gyermeke születik, akiről gondoskodnia kell. 

Ez a tény mindképpen kedvező irányba billenti a mérleg nyelvét

– mondta a jogi szakértő.

Ebből pedig az következik, hogy Aurelio börtönbüntetése 2 év 4 hónapra rövidülhet, amiből 7 hónapot már letöltött. Vagyis az is előfordulhat, hogy a fiatal híresség 2024 nyarán már személyesen is találkozhat gyermekével és nekiláthat apai teendőinek az akkor két és fél éves csöppség mellett.

bors, ripost

Hirmagazin.eu

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version