Home Főhírek Gazdaság Befektetésre ajánlja Magyarországot a Moody’s

Befektetésre ajánlja Magyarországot a Moody’s

infostart

Jó hír érkezett a magyar gazdaságról: a Moody’s befektetésre ajánlja Magyarországot – tudatta pénteken késő este közösségi oldalán Varga Mihály pénzügyminiszter.

A pénzügyi tárca vezetője közölte: 

a nemzetközi hitelminősítő legfrissebb jelentésében megerősítette hazánk Baa2 adósbesorolását stabil kilátással.

A Moody’s kedvezően értékeli, hogy a magyar gazdaság jövőre visszatér a magas ütemű növekedési pályára, miközben a kormány jelentősen csökkenti a költségvetési hiányt és az államadósságot – mutatott rá Varga Mihály.

Emlékeztetett: Magyarországot a baloldali kormányzás kudarcának eredményeként 2006-tól kezdődően sorozatosan leminősítették. A nemzeti kormány sikeres gazdaságpolitikájával 2016/2017-től kezdődően több felminősítést is kapott az ország.

Jelenleg mindhárom nagy hitelminősítő két osztályzattal magasabbra sorolja hazánkat, mint az elmúlt évtized elején – hangsúlyozta a pénzügyminiszter.

Fecebook-poszt

Borítókép: Varga Mihály (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

magyar gyerekek angolul beszélgetnek a világ legkülönlegesebb snack jeit kóstolgatva

Forrás

SKYTING MAGAZIN

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version