Home Főhírek Belföldi hírek Bayer Zsolt Lakatos Márknak: Viszek neked egy kis fűtőtestet, meg ne fagyj...

Bayer Zsolt Lakatos Márknak: Viszek neked egy kis fűtőtestet, meg ne fagyj nekem vajúdás közben!

mandiner

A stylist Orbán Viktort kritizálta, amit Bayer Zsolt nem nézett jó szemmel..

Mindenki ezt olvassa most!

Lakatos Márk TikTok-oldalán beszélt arról, hogy „kinek mit intézett a kormánya”. A stylist Orbán Viktor 2021 novemberében, a Fidesz kongresszusán elhangzott szavait idézte. Mint mondta:

Mi itt nem fogunk megfagyni télen, ők ott meg szülhetnek férfiként. Kinek mit intézett a kormánya.

Lakatos Márk szerint „ezzel nem az a baj, hogy az sem igaz, amit kérdez”,

hanem az, hogy rohadtul meg fogunk fagyni télen, hacsak Pintér Sanyi bácsi nem állítja át az összes fűtési rendszert fatüzelésű kályhára, mint a középkorban.

Bayer Zsolt kormánypárti publicista a Magyar Nemzetben közölt véleménycikket, amelyben arról ír, hogy a stylist  „egyesít magában mindent, ami korunk hőseire jellemző”.

Bayer Zsolt nyolc pontban sorolta fel azt, amiről beszélt:

1.: Semmi kötelességtudat, csak a jogok.

2.: Semmi felelősségvállalás semmiért.

3.: Szélesebb a vállnál az arc.

4.: A „szabadság” végletes redukálása – milyen genitáliáim vannak, és miért éppen azok, anyúúúúú! Én másmilyet szeretnék!

5.: Másfél szürke agysejt.

6.: Falig érő liberalizmus.

7.: Mérhetetlen szellemi igénytelenség, laposság, üresség.

8.: És még rosszul is nézel ki.

Mindenki ezt olvassa most!

A kormánypárti publicista úgy látja: a rezsicsökkentést Orbán Viktor nem törölte el, „az átlagfogyasztás mértékéig maradnak az eddigi rezsicsökkentett árak, s az átlagfogyasztás felett kell piaci árat fizetni, de még itt is számos könnyítés maradt érvényben (nagycsaládosok, lakossági piaci ár stb.). Tehát a rezsicsökkentés nincs eltörölve, csak szigorították.”

Bayer Zsolt szerint lehet, hogy a stylist lemaradt a lényegről: „az általad úgy imádott EU határozatba foglalta, miszerint ezentúl a férfiak is szülhetnek. Jaj kicsi Márk, eljött a te időd! Nincs kedved szülni? Csak szólj, viszek neked egy kis fűtőtestet, meg ne fagyj nekem vajúdás közben! Sőt, még a szemüvegedet is leveszem majd, a döntő pillanatban. Hogy belenézhessek abba a szép és okos szemedbe…”

Nyitókép: mandiner

Hirmagazin.eu

magyar gyerekek angolul beszélgetnek a világ legkülönlegesebb snack jeit kóstolgatva
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version