Home 18+ Barátnőm ezt a gyógynövényt adja a férjének, aki megtáltosodott a hálószobában, mióta...

Barátnőm ezt a gyógynövényt adja a férjének, aki megtáltosodott a hálószobában, mióta szedi (18+)

A GYÓGYNÖVÉNYEK CSODÁKRA KÉPESEK A NEMI ÉLET SZEMPONTJÁBÓL / FOTÓ: NORTHFOTO
magyar gyerekek angolul beszélgetnek a világ legkülönlegesebb snack jeit kóstolgatva

Nálatok is működhet!

A romantikus hangulat fokozásában nemcsak a gyertyafény és a kellemes zene játszhat szerepet, hanem bizonyos növények is. Most három olyan gyógynövényt mutatunk be, amelyek különleges hatásukkal segíthetnek a szerelem életre hívásában.

Ginkgo biloba

A ginkgo biloba, vagyis a páfrányfenyő egy ősi növény, amely több mint 200 millió éve létezik. Kínában őshonos, és a hagyományos kínai orvoslás szerves része. A ginkgo biloba fokozza a vér nitrogénmonoxid-szintjét, ami segít a véredények tágításában, ezáltal javítva a véráramlást. Ez nemcsak az agyműködést serkenti, hanem a nemi szervek vérellátását is, ami fokozhatja a szexuális vágyat és teljesítményt. A ginkgo emellett ellazítja a simaizmokat és javítja a kognitív teljesítményt, ami fontos a szexuális intimitáshoz.

Panax ginseng

A panax ginsenget, más néven ázsiai vagy koreai ginzenget híres afrodiziákumként tartják számon. A panax szó a görög „mindent gyógyító” kifejezésből származik, ami a gyökér általános erősítő tulajdonságaira utal. A ginzeng javítja a véráramlást, növeli az energiaszintet és csökkenti a stresszt, ami elősegíti a szexuális vágyat és teljesítményt. Fontos, hogy csak rövid ideig, maximum hat hónapig szedjük, mivel hosszú távú használata egyeseknél váratlan hormonális hatásokat válthat ki.

Maca gyökér

A maca gyökér, melyet perui ginzengnek is neveznek, szintén híres afrodiziákum. Ez a Peruban őshonos növény szabályozza a hormonokat, javítja a hangulatot és az energiaszintet. Az arginin nevű aminosavat tartalmazza, ami támogatja a termékenységet és a szexuális működést. A maca gyökér hozzájárulhat a jobb ondóminőséghez, enyhítheti a menopauza tüneteit és csökkentheti a prosztata megnagyobbodását is.

Ezek a gyógynövények nemcsak a szexuális egészséget támogathatják, hanem az általános jólétet és az agyműködést is javíthatják. Fontos megjegyezni, hogy bármelyik gyógynövény alkalmazása előtt konzultáljunk egészségügyi szakemberrel!

Via

Forrás

HIRMAGAZIN.EU

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version