Home Szabadidő Bulvár Bangó Margit kitálalt Emilióról és Tináról: szóba sem állnak egymással

Bangó Margit kitálalt Emilióról és Tináról: szóba sem állnak egymással

Bangó Margit és unokája, Tina, valamit annak férje, Emilio jó ideje nem beszélnek egymással.. Hirmagazin.eu (Kép: femina)

Bangó Margit és unokája, Tina, valamit annak férje, Emilio jó ideje nem beszélnek egymással.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

Bangó Margit és lánya, Marika sok éven át nem beszéltek egymással, a Kossuth-díjas sztár szeretetében, figyelmében és támogatásában unokája, Tina és családja, Emilio, a kis Tina és Vivike fürdött.

2020 novemberében aztán az énekesnő és lánya kibékültek, Bangó Margit és Tina, illetve Emilio között viszont annyira megromlott a kapcsolat, hogy szóba sem állnak egymással.

Bangó Margit és unokája nem beszélnek

Tina és Emilio Ábrahám Róbert Talk44 című internetes műsorában elismerték, hogy haragban vannak Bangó Margittal, ugyanakkor mindenki tud a másikról mindent, Tina is érdeklődik családtagoktól, hogy van a nagyanyja, tudja például, hogy sokat betegeskedett az utóbbi időben. Szerinte minden családban vannak nehézségek, bíznak benne, hogy keresztény családként ezt is meg tudják majd oldani.

emilio-tina
Fotó: YouTube/Talk44

– A mi szívünkben nincsen harag. Nagyon sok nehézség történt, és nagyon sok olyan ember került a képbe, aki sokáig nem volt benne, és felkavartak bizonyos állóvizeket. Mi nem haragszunk, egy család vagyunk, ez egy olyan kötelék, ami mindig összeköt. De tüzes habitusú a család minden tagja, a mama is, és mi is. Mindenkinek van egy karakán, erős jelleme, ugyanakkor mindenkiben ott van a szeretet. Ha lecsitulnak majd a dolgok, és eljön az a pont, hogy le kell üljünk beszélni, akkor mindenki nyitott lesz erre.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

Bangó Margit a Bors megkeresésére nem akart beszélni a családi viszályról, de miután meghallotta, mit nyilatkozott Tina és Emilio, másképp döntött.

– A Jóisten mentse meg Tinát és Emiliót attól, hogy én beszéljek! De ha tovább megy ez a cécó, annak is eljöhet az ideje! Az unokám, akinek mindenemet odaadtam, akit dédelgettem, felneveltem

inkább arról beszéljen, hogy mi kellene neki ahhoz, hogy rám nézzen, vagy csak felemelje a telefont,

ha a három műtétem és a kiújuló betegségem nem volt erre elég indok!? Erre a viselkedésre nincsenek akkordok, hogy zenei nyelven fogalmazzak… Záró gondolatként annyit mondanék, hogy a lányomnak az égvilágon semmi köze nincs ehhez a vitához, és ezt ők is pontosan tudják!

Bangó Margit lánya, Marika is cáfolta, hogy az édesanyja, valamint Tina és Emilio miatta vesztek volna össze. Ő 2020 novemberében békült ki Bangó Margittal, fél évvel korábban, mint ahogy az édesanyja úgy döntött, megszakítja Tinával és Emilióval a kapcsolatot.

– Pontosan tudom ennek az okát, de nem teregetem ki a családi szennyest. Ha már itt tartunk, ez a nagy szeretet sarkallhatta volna a lányomat arra is, hogy rányissa az ajtót a nagymamájára, amikor harmadszor is megtámadta a betegség. Egyébként is ő volt az, aki annak idején olyan vitát gerjesztett köztem és édesanyám között, ami miatt hosszú évekre elfordultunk egymástól – mondta a napilapnak.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

Emilio felesége, Tina szőkén

Jellinek Tina 2021 januárjában a pluszkilók után hosszú, fekete hajától is megvált. Amióta long bob fazonúra vágatta a tincseit, úton-útfélen megállítják, hogy megdicsérjék új külsejét. Nem szégyelli a múltjának azon részét sem, amikor még jóval teltebben és szőke hajkoronával élte a mindennapjait.

Felismered Emilio feleségét szőkén? Tina így nézett ki duci tinédzserként

Cover-fotó: Facebook/Bangó Margit, Tina és Emilio Jellinek

femina

Hirmagazin.eu

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version