Home Főhírek Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó Baleset Szentgotthárdnál: Mégis életben van a halottnak hitt tini, most is közdenek...

Baleset Szentgotthárdnál: Mégis életben van a halottnak hitt tini, most is közdenek az életéétrt..

Az első információk szerint a fiatal életét vesztette a balesetben Fotó: ChiccoDodiFC / Shutterstock

Az első hírekkel ellentétben úgy tűnik, hogy jelen pillanatban is küzdenek a szerda este balesetező fiatal életéért.

Noha az első hírek arról szóltak, hogy szerda este a 7454-es számú úton, Szentgotthárd közelében életét vesztette egy fiatal, a Bors most megtudta: Kira valóban rendkívül súlyos sérüléseket szenvedett, de még reménykednek benne, hogy magához tér.

A legfrissebb hírek itt!

Még nem halt meg az unokám, de nagyon csúnyán megsérült a fején. Kórházba szállították, az intenzív osztályon küzdenek az életéért

– árulta el Katalin, a gyermek nagymamája, hozzátéve:

„Mi most csak a Jóistenben bízhatunk. Ő az egyetlen reményünk, és persze az orvosok. Nem szeretnénk eltemetni egy 16 éves lányt!”

magyar gyerekek angolul beszélgetnek a világ legkülönlegesebb snack jeit kóstolgatva

Kira nevelőapja ugyancsak megerősítette: a kamasz továbbra is az intenzív osztályon fekszik.

Életben van! Ez a lényeg!

– fogalmazott.

Friss jogsis fiú okozott balesetet

A Bors információi szerint a lányt a 17 éves, friss jogosítvánnyal rendelkező barátja vitte éppen hazafelé, amikor a baleset megtörtént.

Forrás

Hirmagazin.eu

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version