Home Főhírek Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó Baleset: A 78-as troli elütött egy rollerest a Nagymező utcában

Baleset: A 78-as troli elütött egy rollerest a Nagymező utcában

qrdk9kpturbxy80nzq2ngflzdy4yjlkyjdkntrlzwfmmzcznjbmodviys5qcgeslqmaam0gqm0dhjmfzqlozqge3gabotab
A 78-as troli egy rollerest ütött el a Nagymező utcában / Fotó: Blikk/Erdei Róbert

Baleset történt a belvárosban. Egy rollerest ütöttek el, a férfi könnyebb sérüléseket szenvedett.

A Blikk riportere a baleset helyszínéről jelentette, hogy május elsején kora este a Nagymező utcában ütöttek elütöttek egy rollerest. Az eset a Zichy Jenő utcai buszmegálló előtt történt, ahol a fiatal férfi a Keleti pályaudvar irányába tartó 78-as trolival „ütközött” össze.

A legfrissebb hírek itt!

A férfi nyári öltözetet viselt, papucsban szállt a kétkerekű járgányra, külföldi állampolgár. A fején is megsérült, az arca véres, de eszméleténél volt a balesetet követően. A mentőt kihívták a sérülthöz, az egység több mint 10 perc után érkezett a helyszínre és a szakértők megkezdték az áldozat kivizsgálását.

A férfit mostanra elszállították a helyszínről, a rendőrök jelenleg is a buszmegállónál tartózkodnak.

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version