Kezdőlap Főhírek Belföldi hírek Bakondi György: az EU nem tanult a 2015-ös eseményekből

Bakondi György: az EU nem tanult a 2015-ös eseményekből

Kép: Forrás: MTI/Bruzák Noémi

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint az Európai Unió ahelyett, hogy – tanulva az illegális bevándorlással összefüggő 2015-ös eseményekből – megerősítette volna a külső határait, a mai napig azon „mesterkedik”, miként tudná Magyarországot rákényszeríteni arra, hogy „álljon be a sorba”, fogadjon be migránsokat.

Kép: Forrás: MTI/Bruzák Noémi

Bakondi György az M1 aktuális csatorna szombat esti műsorában azt mondta, még ebben a ciklusban új migrációs rendszert fogadnának el, kész helyzet elé állítva a jövőre megválasztandó Európai Parlamentet, amelyben korántsem biztos, hogy a „szélsőségesen liberális, baloldali” frakciók a jelenlegihez hasonlóan nagy szerepet kapnak majd.

Kitért arra, hogy Törökország már nem teljesíti olyan magabiztossággal az illegális bevándorlással kapcsolatos kötelezettségeit, mint korábban.

A belbiztonsági főtanácsadó szerint Olaszországban sokan szavaztak át a migrációt támogatót pártokról a migrációellenesekre.

A dél-európai államban egyre komolyabb feszültséget okoz a fél millió bevándorló – mondta Bakondi György.

Forrás: MTI


Exit mobile version