A Real Escuela Andaluza del Arte Ecuestre (Andalúziai Királyi Lovasiskola) egy lenyűgöző intézmény Spanyolország déli részén, Jerez de la Frontera városában. Ez a hely nem csupán egy lovaglóiskola, hanem egy kulturális ikon is, amely mélyen gyökerezik a spanyol lovas hagyományokban és művészetekben.

438231040 818275490348145 8007015034383235745 n
Real Escuela Andaluza del Arte Ecuestre (Andalúziai Királyi Lovasiskola) – csoportkép;

Az Andalúziai Királyi Lovasiskola hírnevét elsősorban az andalúz lovak kiváló kiképzésével és bemutatóival szerezte. Az iskola területe kiterjedt, impozáns épületekkel és arborétumokkal tarkított parkkal rendelkezik, ahol a látogatók számos programon és bemutatón vehetnek részt, hogy megismerjék a spanyol lovasművészet csodálatos világát.

A lovasiskola legfőbb attrakciói közé tartoznak az andalúz lovak grácias műsorai, ahol a látogatók szeme láttára fedezhetik fel ezeknek a gyönyörű állatoknak a különleges készségeit és mozgásvilágát. Az előadásokat hagyományos spanyol zene és tánc kíséri, így a vendégek teljes mértékben belemerülhetnek a spanyol kultúrába és életstílusba.

438300718 818275400348154 169845332903755989 n
Real Escuela Andaluza del Arte Ecuestre (Andalúziai Királyi Lovasiskola) – vendéglátók és vendégek;

Az iskola vezetése és oktatói között olyan elismert szakemberek találhatók, akik szenvedéllyel és elkötelezettséggel törekednek a lovasművészet legmagasabb szintű átadására és megőrzésére. Ignacio Rosales ezredes, akit a helyi média szerint szűk egy éve neveztek ki a honvédelmi küldött pozíciójára, a lovasiskola kiemelkedő személyiségei közé tartozik, akinek jelenléte tovább növeli az intézmény tekintélyét és hírnevét.

Az Andalúziai Királyi Lovasiskola nem csupán egy hely, ahol lovakat képeznek ki és bemutatókat tartanak. Ez egy olyan intézmény, amely mélyen gyökerezik a spanyol kultúrában és hagyományokban, és lehetőséget kínál mindazoknak, akik szeretnék felfedezni a spanyol lovasművészet varázsát és szépségét. A látogatók egyedülálló élményben részesülhetnek, amely ötvözi a művészetet, a kultúrát és a lovasművészetet egyaránt.

Facebook, https://www.facebook.com/fundacionrealescuelaandaluzadelarteecuestre/posts/
Real Escuela Andaluza del Arte Ecuestre (Andalúziai Királyi Lovasiskola), Novák Katalin

Ide hívták meg Novák Katalint és Ignacio Rosales ezredest – számolt be maga az intézmény a Facebook oldalán!

Hirmagazin.eu