Már 8 európai párt lépett be a magyar miniszterelnök által létrehozott új pártcsaládba.

A dánok után újabb politikai erő jelentette be a csatlakozását a Patrióták Európáért pártcsaládhoz.

Mint ahogyan már akkor megírtuķ, amikor még Matteo Salvini csak gondolkodott a belépési legetőségeken, a Patrióták Európáért új pártcsalád egyszerűen egyeduralkodó hatalmi pozícióba fog kerülni, mert Európában mindenkinek elege van a háborúból, csak a brüsszeli un. „kemény mag”, akik a nagypénzt osztják egymás között, ők támogatják a háború fenntartását és folytatását, mert azzal Biden és az USA hatalmi érdekeit szolgálják ki.

Ne felejtsük el, hogy Ukrajna területének 35 %-a már idegen nemzetek kezében van, ugyanis a sok százmilliárd dollárnyi támogatás egy része egyszerű fedezettel ellátott hitel volt, amely hiteleket az ukrán föld garantál.

Amennyiben a háborúnak hamarosan vége lesz, mint ahogyan e célért Orbán Viktor miniszterelnök úr és az általa megálmodott új partcsalád megtesz mindent, oda lesz a nagy amerikai álom, miszerint az oroszokhoz úgy lehet a legegyszerűbben közel.kerülni, ha Ukrajna teljes területe az USA- és pártoló nemzetek kezében összpontosul, így a pénzügyi elszámolás után amerikai „hazamegy”, és azt telepit a saját határára, amit akar.

A nagy amerikai modell szerint Volodimir Zelenszkij nemzetelnökből helytartó lesz, aki mint eddig is, az USA érdekeit szolgálja ki.

Vlagyimir Putyinnak elsősorban azért fontos a területi integtitas, mert minél több területet vissza tud foglalni, az USA Moszkvától annál messzebb tud csak pozíciókat elfoglalni.

Visszatérve az alapkoncepcióhoz, a dánok után a belga Vlaams Belang tette le a voksát Orbán Viktor és az új pártcsalád mellett.

Mindazok tehát, akik eddig beléptek, magukkal hozzák azokat az őket pártoló pártokat és frakciókat (is) akik azokat támogatták eddig, akik már letették a voksukat a magyar miniszterelnök nagyszerű ötletéből megvalósult új pártcsalád mellett.

Az már biztos, hogy bejelentéstő számítva kevesebb, mint egy hét alatt Orbán Viktor és mozgalmi társai új frakciót hoztak létre az Európai Parlamentben.

Ehhez hét ország képviselőire volt szükség, legalább 23 fővel. Ehhez képest a Patrióták Európáért már most nyolc tagállamot tömörít, és 42 mandátumot összpontosít:

Magyarország (Fidesz–KDNP*) – 11 fő,
Ausztria (FPÖ) – 6 fő,
Csehország (ANO) – 7 fő,
Portugália (Chega) – 2 fő,
Hollandia (PVV) – 6 fő,
Spanyolország (VOX) – 6 fő,
Dánia (DK) – 1 fő,
Belgium (Vlaams Belang) – 3 fő.

Összesen 42 mandátum és várható, kijelenthető hogy „nagyot fog szólni”!

A következő két napban még annyi új érkező lesz, hogy a Patrióták Európáért az első legnagyobb erő lesz az Európai Parlamentben.

Mindez után kezelhető lesz a három legfontosabb európai kérdés, amit Európa népe, lakosai szeretnének, illetve amely mellett a választásokon letették voksukat a brüsszeli „mutyival” szemben:

– háborúk kérdései;
– bevándorlási kérdések;
– pènzügyi-, gazdasági kérdések;

Neked mi a véleményed erről? .. Hírmagazin.eu

Kép és forrás

#patrióták#patriótákeurópáért#elsőlesz#orbánviktor#fideszkdnp#fpö#ano#chega#pvv#vox#dk#vlaamsbelang#újerő#háborúellen#bevándorlásellen#fejlődésmellett#miavéleményed#monddmegte#tiktok#magyartiktok#hirmagazin,

Hirmagazin.eu