Elnézést kért a károkozó, majd elfutott a békéscsabai baleset helyszínéről. A rendőrök elfogták és büntetőeljárást indítottak ellene.

Szűkszavú bocsánatkéréssel akarta elintézni egy férfi azt, hogy balesetet okozott Békéscsabán. A miatta megsérült autóst arra kérte, ne haragudjon, majd elfutott anélkül, hogy segített volna neki – írja a police.hu.

Békéscsabán, a Békési út és a Földvári utca kereszteződésében június 17-én 21 óra körül összeütközött két személygépkocsi. Az egyik áttért a menetiránya szerinti bal oldali sávba, ezért történt a baleset. A vétlen autós megsérült, miután kiszállt a kocsiból, görnyedten járt, láthatóan fájdalmai voltak, szemtanúk siettek a segítségére, hívtak mentőt, rendőrt. A baleset okozója is odament hozzá, és csak annyi mondott neki, hogy ne haragudjon, megcsúszott, majd elfutott. A sérült próbálta feltartóztatni, de nem tudta.

Szűkszavú bocsánatkéréssel akarta elintézni egy férfi azt, hogy balesetet okozott Békéscsabán. Forrás: police.hu
Szűkszavú bocsánatkéréssel akarta elintézni egy férfi azt, hogy balesetet okozott Békéscsabán. Forrás: police.hu

A Békéscsabai Rendőrkapitányság munkatársai kiderítették, hogy az autót nemrégiben közvetítőn keresztül adták el, azonban nem íratták át. Tanúk segítségével sikerült tisztázni, hogy a vevő ült a volán mögött, amikor a szerencsétlenség történt. Előállították az eleki férfit, és kiderült, hogy nincs jogosítványa, mert egy korábbi baleset kapcsán indult eljárásban bevonták tőle. Ráadásul lejárt a jármű műszaki érvényességi ideje. A rendőrség a balesetet okozó autóst segítségnyújtás elmulasztása bűncselekmény elkövetésével gyanúsítja.

Forrás

Hirmagazin.eu