Kezdőlap Szabadidő Bulvár Azonnal hívta Korda György telefonon, hogy kell a válási papír. Hihetetlen, pedig...

Azonnal hívta Korda György telefonon, hogy kell a válási papír. Hihetetlen, pedig megtörtént..

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Így vált el Korda György és Balázs Klári. De egymásért tették.

A Korda-Balázs házaspárt korábban a Best magazin újságírója kísérhette el Bécsbe, a kedvenc helyükre, ahová romantikázni járnak. Az út alatt bőven volt idő a beszélgetésre. A megismerkedésük is szóba került.

Klárika így emlékszik rá: „Másodéves tanuló voltam, amikor megismerkedtünk, nyomult is, de akkor nem volt aktuális.” Férje sem tagadja, hogy bizony már akkor kinézte magának a csinos lányt, aki a Skála együttessel lépett fel. „Először a Fészek Klubban környékeztem meg, de azt mondta, hazamegy. Egy évvel később a Magyar Rádióban találkoztunk, megint megpróbáltam, de inkább megint hazament. Végül Szombathelyen egy műsorban léptünk fel, de onnan éjfélkor már nem tudott hazamenni.”

Klárika minden részletre pontosan emlékszik: ’1980 nyara volt, Gyuri nagyon belehúzott. Előadás előtt átölelte a vállamat, belenézett a szemembe és azt mondta:

„Klárika, én téged szeretlek.”

Megcsókoltuk egymást, és indultunk a színpadra – meséli az énekesnő, és elárulta, nem sokkal később jött is a lánykérés.

„Három hete laktam nála, amikor megkérdezte, mikor válok el, mert feleségül akar vanni, nem szeretnőnek szán. Elkezdtem intézni, de nem csak én voltam papíron házas, hanem ő is. Belekezdtünk az anyakönyvvezetőnél, aki szólt, hogy az áll a vőlegényem igazolványában, hogy házas! „Legalább húsz éve elváltam, méltatlankodott Gyuri, aki négy hónapig volt nős évtizedekkel korábban, Kovács Iby operettprimadonna volt a neje. Azonnal hívta telefonon, hogy kell a váláspi papír, mert nősülni akar.

blikkruzs

Hirmagazin.eu

Exit mobile version