17.8 C
Budapest
2023. március. 20. hétfő

Az utolsó telefonhívás: pénzért könyörgött a gyerekgyilkos anya 18+

Dátum:

Megosztás:

Vajon 40 ezer forint tényleg megmenthette volna a kis Alex életét?

Budapest – Felfoghatatlan tette előtt, talán utolsó segélykiáltásként, több embert is felhívott az a nő, aki múlt pénteken Olaszországban kilenc késszúrással megölte kétéves kisfiát. B. Katalin egy bírói döntés után utazott a gyermekével együtt Itáliába. A határozat arról szólt, hogy a továbbiakban a kisfiúnak, Alexnek nem vele, hanem az édesapjával kell élnie. Szerkesztőségünknél jelentkezett B. Katalin egyik jó ismerőse, Sz. László, akit a nő a gyilkosság előtt utolsóként tárcsázott. A férfi úgy gondolja, amit Katalin tett, arra nincs bocsánat, de az idáig vezető út sokkal összetettebb és árnyaltabb, mint azt sokan hiszik.

 

– Félreértés ne essék, mélyen elítélem, amit Katalin művelt, erre nincsenek is igazán szavak. Azt azonban mindenkinek tudnia kell, hogy ez a nő rengeteg helyen próbált segítséget kérni, de mindenhol falakba ütközött. Gyakorlatilag az utóbbi időben minden percét az töltötte ki, hogy hivatalos helyekre telefonált, próbálva elérni, hogy ne vegyék tőle el a gyerekét. Egyszerűen rettegett, hogy elveszíti a kicsit, szinte beleőrült ebbe a gondolatba. Katinak indulatkezelési problémái voltak, hétköznapi nyelven egy pillanat alatt eldurrant az agya. Tudom, hogy így nagyon nehéz gyereket nevelni, de közben a nekem küldött több száz videóból és hanganyagból az derült ki, hogy próbált normális szülőként viselkedni. Játszóházba, horgászni, kirándulni vitte Alexet, ahol nagyon jól érezték magukat – árulat el a Blikknek László, aki szerint a korábban felnőttfilmekben szereplő Katalinnak a családja sem nyújtott segítséget, a szüleivel nem igazán ápolt jó viszonyt.

Katalin és a gyermek édesapja gyakorlatilag a pici születése óta harcoltak, hogy kivel éljen a kisfiú. Idáig az anyánál volt, ezt a helyzetet azonban a bíróság megváltoztatta. Az apa azonban szeptember végén hiába ment a kis Alexért, sem őt, sem Katalint nem találta otthon.

– Katalin folyamatosan anyagi gondokkal küzdött, egyik napról a másikra élt. Nem is tudom, miből ment ki Olaszországba. Ott azonban elfogyott az utolsó forintja is, ezért több embert is felhívott, hogy adjanak neki kölcsön. Többek között a kicsi apját is, akinek azt ígérte, hogy ha utal negyvenezer forintot, hazajön a picivel együtt. Ugyanezt elmondta az apa ügyvédjének is, sőt, nekem is. Én mondtam neki, hogy most nincs ennyi pénzem a számára, de szépen kértem, hogy törődjön bele a bíró döntésébe, ne csináljon butaságot és valahogy induljanak el Magyarországra. Akkor még teljesen nyugodt volt a hangja, úgy tűnt megértette, amit mondtam. Kiderült, hogy nem sokkal később megölte Alexet. Nem csak az apának, nekem is küldött fényképet a halott kisfiúról. Azt hiszem, Kati hányattatott sorsába kódolva volt a tragédia. Csak az a szörnyű, hogy ennek egy ártatlan kisgyerek az áldozata – zárta a beszélgetést László.

Alex édesapja szerint Katalin rossz anya volt, előfordult, hogy idegességében a falhoz dobta a kisfiú macskáját. Már a terhesség alatt is látszott, hogy valami nincs rendben nála, ütötte a hasát és gyógyszereket szedett. Juhász Norbert szerint hiába küldött volna pénzt volt párjának Olaszországba, akkor is megölte volna Alexet.

Katalin jelenleg egy olasz börtönben várja sorsa alakulását.

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Fotó: Blikk

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Esti torna mindenkinek – videó

Mozogj többet, élj tovább! Videó forrása Hirmagazin.eu

Esti mese gyermekeknek – videó

Jó éjszakát gyerekek! Esti mese - videó Videó forrása Hirmagazin.eu

Ma este: Jackie Chan – Kém a szomszédban;.. Holnap este: Anthony Quinn, Kevin Costner, Madeleine Stowe – Revans – videó

Bob Ho (Jackie Chan) a beépített szuper-spéci titkos ügynök diktátorokat, terroristákat és gonosz birodalmakat vont ki a forgalomból,...

Szakértő a Blikknek: ha Putyin Magyarországra jönne, letartóztatnák… Vagy mégsem?

A Nemzetközi Büntetőbíróság háborús bűncselekmények miatt elfogatóparancsot adott ki Vlagyimir Putyin ellen. A hágai intézmény közleménye szerint megalapozott a...