Az Invisalign fogszabályozás már Magyarországon is elérhető

Dátum:

Mindig is féltél a fogszabályzóktól? Attól, hogy hogyan fogsz tudni normálisan enni vele vagy hogyan fogsz vele kinézni és kik nevetnek ki miatta?

Akkor jó hírünk van! Végre megérkezett Magyarországra is az Invisalign technológiája, aminek köszönhetően még eddig nem tapasztalt láthatatlanság, gyorsaság és kényelem érkezik!

Reméljük felcsigáztunk téged is a felvezetővel. Mondanánk, hogy túloztunk, de nem így van. A fogszabályozás sokak számára egy rémálom volt és emiatt gyermeküket vagy ismerőseiket sem támogatják abban, hogy érdemes rendezni fogaikat. Az Invisalign fogszabályozás egy valóban olyan technológia, aminek köszönhetően gyorsabb és pontosabb eredményekre számíthatunk.

Az Invisalign előnyei Dr. Mayer Csabát, fogszabályozási specialistát kérdeztük, aki 2019-ben kezdett el foglalkozni először az Invisalign technológiájával.

„Az Invisalign-t mindenkinek ajánlom, aki tényleg szeretne sokkal kényelmesebben, fogszabályozó kezelést, és szép mosolyt. Akinek nincsen túl sok szabadideje nem tud havonta járni kontrollokra, illetve akár az sos időpontokra leesett brekettek, szúró ívek miatt. Az Invisalign-nal háromhavonta elegendő megjelenni kontrollon, nagyon szépen tud haladni így is a fogszabályozó kezelés, hiszen a digitális társ segítségével pontosan látjuk előre hogy mi történik.”

Láthatatlan és hatékony

Kettő elképesztő előnyt sikerült leírnunk mindössze kettő szóval. Az Invisalign fogszabályzó az átlag fogszabályzóhoz képest alig látszik, ráadásul nagyon hatékonyan működik, a legtöbb fogszabályozási problémára alkalmazható.

Már előre megtudhatjuk, hogy miként fog kinézni fogsorunk

Bizony! Az Invisalign technológiájába beletartozik a digitális fogászat is. Egy szkennernek köszönhetően az első pillanatban már láthatjuk, hogy mi lesz a várható végeredmény. Ez pedig kiváló motiváció lehet arra, hogy tényleg érdemes belevágni! Ezekkel az érvekkel egy kutyatréner vagy bármilyen szakmában tevékenykedő ember sem vitatkozhatna.

Amennyiben neked is felkeltette az érdeklődésedet az Invisalign fogszabályozás technológiája, akkor kattints ide és még több információt kaphatsz és egy első konzultációra is lehetőséged van elmenni!

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Megosztás:

Weblap4u weboldal karbantartás

Népszerű

További hasonló
Related

A magyarok egy része is szenved ettől a betegségtől: alkoholfüggőség!

Az alkoholfüggőség egy összetett és súlyos egészségügyi probléma, amely...

A mellbimbó viszketésének okai

A nők gyakran küzdenek mellbimbóviszketéssel. Ez a probléma nemcsak...

Mitől fáj a fejünk és mit tehetünk ellene otthon?

A fejfájás számos különböző okból kialakulhat, beleértve a stresszt,...

Miért jó mindenkinek a HOME-OFFICE munkavégzés lehetősége?

A Home Office csökkenő munkaidő, megfelelő kondíciók és lehetőségek,...
Megszakítás