Home Főhírek Gazdaság Az EMCO elektromos robogókat forgalmazza a 25 éve alapított családi vállalkozás, a...

Az EMCO elektromos robogókat forgalmazza a 25 éve alapított családi vállalkozás, a Varga-Márfy Kft. EMCO elektromos robogók bevezető áron 7 % kedvezménnyel. Szept 17-18 megtekinthető Budapesten a Lurdy Házban..

novi 7sz3 y1lrm4

Tisztelt Partnerünk!

Az EMCO elektromos robogó megtekinthető: VI. Életmód Exo Kiállításon:
2022 szeptember 17 szombat 10:00 és 19:00 óra között és 2022. szeptember 18. vasárnap 10.00 – 18.00 között
Lurdy Ház 1097 Budapest Könyves Kálmán körút 12-14. – Lurdy Konferencia I. em.
A rendezvény belépő díjas amellyel a látogató minden eseményen részt vehet 6-16 éves korig 500 ft/fő 16 éves kor felett 1000 ft/fő
Társaságunk megkapta a német EMCO elektromos robogókra a gyártótól Magyarországon kívül Szlovákia, Ukrajna, Románia és Szerbia területeire is a forgalmazási, generál-importőri jogot.

Kaptunk is egy fantasztikus, 7%-os kedvezményt a gyártótól a Novi és Nova tipusokra szeptember 20-ig rendelt elektromos robogókra.

Elektromos robogóink rendkívül költséghatékonyak!

Végre nem kell a benzin és gázolaj árát figyelnünk, hiszen minden robogónk akkumulátora otthon, háztartási hálózatról feltölthető 2-4 óra alatt. Az elektromos robogó üzemanyag és üzemeltetési költsége töredéke a benzines vagy dízel járművekéhez képest, mely teljes egészében leírható, így valóban csak nyerhetünk! Nincs parkolási díj és hely-probléma! Nincs többé dugóban eltöltött idő, a robogóval mindenhová időben odaérünk!

75 éves gyártói tapasztalattal 2011 óta gyártják 2 különböző karosszériával az Emco Novi a klasszikus dizájnnal és Emco Nova a Retro dizájnnal. Ezek mindegyikénél elérhető az 1-2 személyes változat általános használatra, továbbá bérbeadásra, megosztásra a Sharing kivitel, áruszállításra pedig az 1 személyes Delivery szállító-boxxal szerelt kivitel. Használják önkormányzati és céges flottákban, szállodák saját dolgozóik és vendégeiknek, étel és egyéb kiszállításokhoz, magánszemélyek

magyar gyerekek angolul beszélgetnek a világ legkülönlegesebb snack jeit kóstolgatva

A német tervezésű és kivitelezésű elektromos robogó modern és környezetbarát városi és települések közötti közlekedést biztosít. Az elektromos robogók amellett, hogy dizájnban verhetetlenek és jól vezethetőek, zéró károsanyag kibocsátással, szagmentesen és teljes csendben működnek, így örömmel látnak vele bennünket bárhol.

 

További jellemzők: 
* Választható szín és dizájn  * Kivehető akku csomag Litium-Ion, töltési idő 2-4 óra, mely a háztartási konnektorból gyorsan tölthető

* Speciális, komfortos ülések  * Négyévszakos gumiabroncsok

* Hosszú úttartam 50-130 km távolság * Ledlámpák

Rendelhető sok kiegészítő: * Klasszikus bukósisak fekete színben S-XL méretben

* Bukósisak-tartó doboz, fekete 36 literes, zárható, 2 kulccsal

* Univerzális mobil telefon tartó

Keresünk partnereket: végfelhasználókat, magánszemélyeket, intézményeket és cégeket, viszonteladókat és a jármű-megosztásban, sharing-ben érdekelt befektetőket.

Elérhetőségeink:
Varga-Márfy Kft. 8000 Székesfehérvár, Puskin u 17, varga@emco.hu

vargamarffykft

Hirnagazin.eu

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version