11 C
Budapest
2022. szeptember. 25. vasárnap

Ausztria: Holtan találták a doktornőt, aki halálos fenyegetéseket kapott oltásellenesektől..

Dátum:

Megosztás:

Hiába volt a rendőri védelem és az ügyészségi vizsgálat.

Lisa-Maria Kellermayr sokat szerepelt a médiában a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban és az interjúkban a védőoltás mellett érvelt. Ezzel kivívta az oltásellenesek és összeesküvés-hívők haragját, akiktől halálos fenyegetéseket is kapott. Holnapján arról számolt be, hogy hónapok óta megtorlással fenyegetik megnyilatkozásai miatt olyanok, akik ellenzik a járványügyi korlátozásokat és elutasítják a védőoltást. Ezért rendőrségi védelmet biztosítottak számára, de saját maga is 100 ezer eurót költött a biztonságára.

öngyilkosság,doktornő
Fotó: dr-kellermayr.at

Júniusban rendelője ideiglenes bezárását jelentette be, majd júliusban ezt véglegesítette, mondván, hogy senkinek sem kívánja azokat a munkakörülményeket, amelyek között az utóbbi hónapokban dolgoznia kellett. Úgy látszik, ő sem bírta tovább. Pénteken holtan találták a rendelőjében, a hatóságok közlése szerint öngyilkosságot követett el vöcklaburgi rendelőjében, még búcsúleveleket is hagyott maga után.

Az osztrák közvéleményt sokkoló halálhírre reagálva vezető politikusok nemzeti egységre szólítottak fel.

– hangoztatta Alexander Van der Bellen osztrák köztársasági elnök.

Az államfő felidézte, hogy az emberek védelmén és gyógyításán dolgozó orvost előbb az interneten, majd személyesen, a rendelőjében is megfenyegették. A fenyegetések miatt indult eljárásban azonban az osztrák ügyészség júniusban lezárta a vizsgálatot, mivel a gyanúsított német állampolgár volt, és ezért a német hatóságoknak adták át az ügyet.

ripost

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Szerte az országban lopta az üzemanyagot négy román kamionsofőr

Az elmúlt hónapokban több bejelentés is érkezett a rendőrségre, miszerint az M3-as autópálya több pihenőjében a kamionokból ismeretlenek...

Brüsszel bekeményít, további szankciók jöhetnek

További büntetőintézkedések kerültek újra az asztalra. Döntés még nincs, a javaslat már készül. Az orosz–ukrán háború miatt az Európai...

Dúl a szerelem: nézze meg, mit kapott első házassági évfordulójára Várkonyi Andrea Mészáros Lőrinctől – fotó

Várkonyi Andrea és üzletember kedvese, Mészáros Lőrinc teljesen odavannak egymásért. A szerelmesek most ünneplik az első házassági évfordulójukat, ennek...

Ahogy a magyaroktól kikaptak a németek, azonnal a legcsinosabb nők mentek hozzájuk, hogy vígasztalják őket! – Galéria

Itt vannak a képek, hogy kik mentek a német válogatotthoz, vígasztalni őket a magyaroktól elszenvedett vereség után! Képek: origo Hirmagazin.eu