Home Hírek Főhírek Átcsoportosítják a NATO-csapatokat Magyarországon

Átcsoportosítják a NATO-csapatokat Magyarországon

1699870078 nusnruqzm md
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Megkezdődött a NATO-harccsoport személyi állományának és technikai eszközeinek átcsoportosítása a keleti országrészbe az Adaptive Hussars 2023 többnemzeti országos hadgyakorlaton.

A Honvéd Vezérkar hétfőn a honvedelem.hu oldalon közölte, az MH Ludovika Zászlóalj másodéves, valamint végzős hallgatói érkezésüket követően rövid tájékoztatást kaptak a harccsoport tevékenységéről, feladatairól, majd felkészítést kaptak az újmajori tábor őrzés-védelmi rendszeréről.

A hallgatók a következő néhány napban aktívan részt vesznek az őrzés-védelmi feladatokban

– tették hozzá.

A harccsoport harckocsi százada, kihasználva a gyakorlótér adta lehetőségeket, folytatta a század szintű „összekovácsolási” feladatait a központi gyakorlótér számukra kijelölt részén – írták.

Forrás

SKYTING MAGAZIN

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version