Home Szabadidő Bulvár Ashton Kutcher sosem titkolta érzéseit nevelt lányával kapcsolatban

Ashton Kutcher sosem titkolta érzéseit nevelt lányával kapcsolatban

hirmagazin 2015 06 18 061238

2015. 06. 18. – 05:03
forrás: dailymail.co.uk, Ashton Kutcher. Fotó: Sipa USA

A filmszínész most egészen pontosan öntötte szavakba Rumer Willishez fűződő érzelmeit.
Ashton Kutcher mindig is kedvelte Rumert. Édesanyjával, Demi Moore-ral történt válása után sem mulasztotta volna el, hogy megjelenjen Rumer első színház primerjén, és tanácsaival bátorítsa a lányt. Tehetségesnek és mint most kiderült, mindig is bámulatosnak tartotta nevelt lányát.

Erről most Rumer az amerikai Glamournak adott nyilatkozata után írt saját Facebook oldalán 17 millió(!) követőjének. Rumer a cikkben ugyanis azt fejtegeti, őt mindig is feszélyezték híres szülei, kamaszként gyakorlatilag láthatatlan szeretett volna lenni mellettük, de semmiképpen nem cseperedő lány. „Állandóan kínlódtam a kinézetemmel, soha nem voltam elégedett. Nem akartam, hogy fenekem legyen, nem akartam, hogy mellem legyen, vékonynak akartam látszani és leginkább olyannak, mint egy androgün.

Rumer Willis nyerte a táncos műsort. Fotó: Disney ABC Television Group

Rumer életében az igazi áttörést vélhetően most a Dancing with the stars című műsor megnyerése váltotta ki: a műsorban az orosz származású Valentyin Csermerkovszkijjal táncolt párban, sikerük olyan átütő volt, hogy fél Amerika a lábuk előtt hevert. Rumer végre elhihette, hogy igazi nő, s hogy alanyi jogon tehetséges művész. Végre önmaga lehetett. Ehhez pedig volt nevelőapja, Ashton Kutcher szívből gratulált.

Rumer Willis és Demi Moore ikrek is lehetnének, döbbenetes. A 26 éves leányzó igazi tánctehetség. Pár hete megnyerte a Dancing with the stars című műsort és énekesnőként sem utolsó. Valószínűleg sokat fogunk még hallani róla. Fotó: instagram


Rumer nehezen lépett ki édesanyja árnyékából. Fotó: instagram

Exit mobile version