Egy amerikai vadászpilóta felszólította a világ vezetőit és figyelmeztette őket az idegenek jelenlétének veszélyére, miután bejelentette, hogy egy UFO-t üldözött.

A nyugalmazott amerikai haditengerészeti pilóta parancsnok, David Fravor, a korábbi amerikai kormányhivatalnok Luis Elizondo támogatására szólalt fel, aki a múlt héten bejelentette, hogy egy valóságos X-Akták UFO kutatóosztályt vezet a Pentagonban, Advanced Aviation Threat Identification Program (AATIP) néven, a kongresszus 28 millió dolláros “fekete hadművelet pénzén”.

Elizondo nyilvánosságra hozta a US Védelmi Osztályának videóit az UFO ütközetekről, amelyek közül az egyiken látszik egy légi jármű, amely hihetetlen sebességgel száguldott.

Az 53 éves Fravor parancsnok az egyik vadászrepülőt vezette egy rutin gyakorlat során a Csendes-óceánon, San Diegotól 160 km-re, amikor elirányították őket, hogy ellenőrizzenek egy légi járművet, amelyet a USS Princeton tengerészhajó radarja jelzett.

A műveletek üzemeltetője azt állította, hogy egy tucat rejtélyes repülő objektumra figyeltek fel az elkövetkező két héten keresztül, de nem volt alakalom követni őket, amikor megjelentek.
Az objektum először 24500 méteren jelent meg, majd a tenger felé húzódott, 6000 méter magasságon megállt és lebegett, mielőtt kilépett volna a radar látóköréből.

Amikor Fravor parancsnok megérkezett, látta, hogy egy fehér repülő objektum 50 méterrel lebeg az óceánon zajló zavargás felett.

Azt mondta: “Véletlenszerűen mozgott körbe ez a nagyjából 12 méter hosszú fehér Tic Tac-kinézetű dolog, szárnyak nélkül.
Tiszta nap volt kék éggel és  ez a valami teljesen fehér volt. Nem láttunk semmilyen ablakot, semmilyen meghajtást rajta, semmit, csak egy nagy fehér tárgyat.

Mindkét végén lekerekített hengeres teste volt, amely befelé kerekített volt elől és hátul is. Nem tudtam volna megmondani, hogy miből készült. Világos fehér volt, de nem tükrözött fényt.

Fravor elindult felé, és a repülőgép felfelé emelkedett felé, nagyjából 800 méteren belül volt.

Azt mondta: “Szó szerint üldöztem a dolgot, az pedig elkezdett utánozni minket. Olyan volt, mintha tudatában lett volna, hogy ott vagyunk. Keresztülvágtam, hogy lássam, közelebb tudok-e menni hozzá, de az hirtelen felgyorsult és eltűnt. Egy másodperc alatt eltűnt.

Amikor megkérdezték, hogy mi futott végig az agyán, ezt mondta: “Erősen gondolkodtam: Ez elég furcsa volt.” 16 éve repültem akkor, de még soha nem láttam ilyet. Semmi sem tud így lebegni és emelkedni ilyen ütemben, majd felgyorsul és csak úgy eltűnni.”

Sokkal inkább volt érdekes, mint félelmetes. Szerettem volna tudni, hogy milyen közel juthatok hozzá, hogy lássam, mi az.”

A két vadászrepülőt arra utasították, hogy egy 100 km-re lévő gyülekező pont felé tartsanak. Azonban a Princeton rádiókészüléke rádiózott és azt mondta, hogy a titokzatos repülőgép előkerült. Ezen a ponton egy újabb repülőgépet küldtek megfigyelésre, amely radarfelvételt készített. A 90 másodperces videó bemutatja, ahogyan egy hosszúkás objektum lebeg, majd utána soha nem látott gyorsasággal elszáguld balra.

Fravor azt mondta: “Kiakadt a radar. Hagyományos radarral nem lehetett lekövetni. Passzívan követheted és nézhetted, de ha megpróbáltad behatárolni a radarral, az egyszerűen nem engedte.

Nagyon rövid idő alatt tett meg egy jelentős távolságot, amikor elindul és oldalra ment – mérföldekről beszélünk. Ez a dolog csak úgy szökellt, és körülbelül egy másodperc alatt már képernyő szélére került.

Ha megnézed a felvételt, nem látsz semmilyen füstöt vagy egyéb arra utaló jelet, hogy ez az objektum mégis hogyan mozog. Láttam már sokféle repülő járművet és állíthatom, hogy mindig lehet látni, ha mást nem egy pontot, ahol a távozó melléktermék felszabadul. Elég közel voltam ahhoz, hogy láthassam, de semmi ilyesmit nem láttam.

Ragaszkodott hozzá, hogy az objektum idegen eredetű.

Azt mondta: Lenyűgöző volt, hihetetlen teljesítménye volt. Nyilvánvalóan nem viselkedtem vele ellenségesen.”

Őszintén szólva, nem hiszem, hogy az embereknek megvan a technológiájuk ahhoz, hogy ilyet alkossanak. Az emberi test sem lenne képes alkalmazkodni egy ilyen szintű gyorsuláshoz. Ez hihetetlen technológiáról árulkodik, hogy valami képes legyen felmenni az űrbe, majd visszajönni és lebegni a víz fölött.”

Tudom, hogy mit láttam, és a másik három ember, akik ott voltak, szintén látták. Azt hiszem, nehéz lenne megkérdőjelezni a hitelességemet a repülési tapasztalataim alapján. Teljesen jól vagyok, jó egészségnek örvendek és nem fogyasztok kábítószert.

“Fizikailag láttuk és követtük, és  mi vagyunk az egyetlenek, akik ténylegesen közel kerültek egy ilyen dologhoz.

Fravor felszólítja a brit fizikus és kozmológust, Stephen Hawkingt, hogy megtekintse a videót és mondja el róla a véleményét.

Azt mondta: Beszélni kell Stephen Hawking-lal. Ő egy ragyogó ember – szeretném hallani róla gondolatait. Azt mondták, beszélnek a lehetőségekről más elméleti fizikusokkal is, mint ő.

Hozzátette: “Mindannyiunknak komolyan kell venni ezeket a dolgokat, mert most nem ismerjük a szándékaikat. Figyelmen kívül hagyhatjuk őket, és remélhetjük, hogy csak megfigyelni jöttek vagy felléphetünk és megpróbálhatjuk megérteni, hogy mi célból érkeztek és technológiai fejlesztéseket eszközölni arra az esetre, ha nem jó szándék vezérelné őket.

A videó itt megtekinthető:

Forrás: tudasfaja.com