Kezdőlap Szabadidő Bulvár Alekosz Hofihoz hasonlította magát, és komoly díjat vár a humoráért

Alekosz Hofihoz hasonlította magát, és komoly díjat vár a humoráért

yhoktkpturbxy9lotuxzjuwztlizjdlnda2zwzmm2ixyti0nmjmnmyzoc5qcgerlqlna6uawsm
Alekosz nem kertelt Fotó: Blikk/ Grnák László

Közösségi oldalán hosszan taglalja a Valóvilág egykori győztese a humorával kapcsolatos meg nem történt dolgot. Alekosz leírta, hogy szerinte ki az, aki igazán megérdemelné a humoráért a Karinthy-gyűrűt. Saját maga is szeretné birtokolni ezt az elismerést

– írja a Blikk.

Úgy gondolja ő jogosan birtokolná ezt a díjat, hiszen már több évtizede szórakoztatja a nézőket és a követőit egyaránt.

“Három nap telt el, és még semmi. Minden év június 25-én, Karinthy Frigyes születésének napján ugyanis odaadják a gyűrűt, amely csak is a legjobbak, legnagyobbak kiváltságát elismerni hivatott. Több, mint egy évtizede vagyok igen aktív része a Magyar szórakoztatóiparnak, mindig megújulva, televízióban, rádióban, interneten egyaránt. Értetlenül állok a megfeledkezés előtt! Bizton állíthatom, Hofi után én vagyok az egyetlen olyan igazi egyéniség és jelenség, aki úgy képes visszaadni és visszahozni azt a fajta Nemzeti humort, amit egykoron a Mester képviselt”

– jelentette ki Alekosz, majd hozzátette:

Méltatlannak tartom, hogy hol meztelenkedőknek, hol pediglen humortalan pojácáknak adják oda a gyűrűt, amit még méltatlanabbul adogatnak cserélgetnek egymás között ezek. Adják nekem a gyűrűt! És vegyék el azoktól, akik méltatlanok rá. Kitartásom, töretlen, ötleteim, kreativitásom gazdag és rendíthetetlen, pártpolitikailag megvezethetetlen. Köszönettel és Tisztelettel Nagy Alekosz, a Magyar szórakoztatóipar kiemelkedő alakja, egyéniség, jelenség, a Karinthy-gyűrű várományosa – fogalmazta meg kemény véleményét a Valóvilág sztárja.

Itt olvashatod el Alekosz bejegyzését!

Forrás: Blikk


Exit mobile version