Kezdőlap Szabadidő Bulvár Alekosz brutálisan beleszállt a visszatérésre készülő Joshi Bharatba: „Mégis, miféle értéket akar...

Alekosz brutálisan beleszállt a visszatérésre készülő Joshi Bharatba: „Mégis, miféle értéket akar képviselni? Olyat, amiben megmutatja, hogyan kell tönkretenni egy boldog családot?”

gg9k9kpturbxy9jmzyzntiwmjnlywy1mjvhotg4mmq2mteymje5mgq3ns5qcgeslqmeam0c4m0bnpmfzqlozqgegaewbq
Alekosz értetlenül és dühösen áll Joshi Bharat esetleges visszatérésének híre előtt

Ahogy arról médiánk is beszámolt, Joshi Bharat Palik László Hova tűnt? című műsorának adott interjújában bejelentette, fél éven belül szeretne visszatérni a televízióba, mivel úgy érzi, még vannak olyan értékek, amiket átadhatna a nézőknek.

A népszerű tévés visszatérésének híre azért is különösen meglepő, mert alig több mint egy héttel ezelőtt lapunk azt az információt kapta róla, hogy jelenleg kifejezetten élvezi a “nyugdíjaséletét” és teljesen visszavonult, megkeresésünkre pedig azt is kijelentette, hogy már nem tartja magát közszereplőnek.

Ugyan Joshi Bharat esetleges visszatérésének kétségkívül rengetegen örülnek, akadnak olyanok is, akik nem fogadták jó szívvel a témával kapcsolatos híreszteléseket. A ValóVilág negyedik szériájának győztese, Nagy Alekosz például szinte azonnal felvette a kapcsolatot a Blikk-kel, és köntörfalazás nélkül kifejtette visszafogottnak közel sem nevezhető véleményét.

“Amikor ma megláttam a Blikk címlapján Joshi Bharatot, csak azért nem dobtam el a rangos konyakot a kezemből, mert drága volt az ólomkristálypohár, amiben az volt. Egyszer már visszavonult, maradjon is ott. Most vissza akar térni?! Minek tér vissza! Ne térjen vissza! Mégis, miféle értéket akar képviselni? Olyat, amiben megmutatja, hogyan kell tönkretenni egy boldog családot? Hogyan kell milliárdos öregasszonyokkal összejönni a pénzért és a befolyásért? Aztán fűalatt kuncsorogni vissza a családhoz? Hát miféle értékek ezek kérem szépen! Minden férfi annyit ér, amilyen nők akarják azt. A botránycelebet már semmiféle nő nem akarja. A felesége kidobta, a szeretője elhagyta. Hát miféle gigoló ez?! Miért tér vissza! Ne térjen vissza!” – közölte lapunkkal a hír hallatán a rendkívül feldúlt állapotban lévő Alekosz.

Külön érdekesség, hogy a két televíziós személyiség korábban egyáltalán nem ápolt rossz kapcsolatot egymással. Annak idején, amikor mind a ketten a TV2 alkalmazásában álltak, a görög realitysztár még vendégeskedett is Joshi műsorában, ahol őszintén beszélt neki akkori szerelméről és családalapítási terveiről. Úgy tűnik, azóta nagyot fordult velük a világ.

Alekosz bírálja Joshit – videó

blikk

Hirmagazin.eu


Exit mobile version