Kezdőlap Főhírek Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó Akadályozta, majd meg is rongálta a mentőautót, majd elmenekült a helyszínről

Akadályozta, majd meg is rongálta a mentőautót, majd elmenekült a helyszínről

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A zuglói rendőrök perceken belül elfogták azt a férfit, aki betörte egy mentőautó ablakát. (2018. 07. 08., v – 17:11, Budapesti Rendőr-főkapitányság)

A rendelkezésre álló adatok szerint 2018. július 8-án 12 óra 20 perc körül Budapesten, a  XIV. kerületi Torontál utcában a megkülönböztető jelzéssel haladó mentőautó egy közlekedési akadályt próbált meg kikerülni. A manőver miatt a mentőautó sofőrje szóváltásba keveredett az úttesten szabálytalanul tartózkodó gyalogossal, aki dühében egy bottal betörte a mentőautó hátsó ablakát, majd elmenekült helyszínről.

A rendőrök a garázda férfit percekkel később Budapest XIV., a Bosnyák utcában elfogták és előállították a zuglói rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

A 25 éves budapesti Sz. Gábor ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indult büntetőeljárás, akit a rendőrök őrizetbe vettek és kezdeményezik bíróság elé állítását. ​

Forrás: police.hu


Exit mobile version