Home Főhírek Belföldi hírek Agyvérzést kapott a magyar focista: a következő 72 óra döntő jelentőségű

Agyvérzést kapott a magyar focista: a következő 72 óra döntő jelentőségű

Fotó: Facebook

Megdöbbentő eset történt a fociedzésen, elmarad a szombatra tervezett Gyomaendrődi FC–Orosházi MTK-ULE vármegyei I. osztályú labdarúgó-mérkőzés.

A halasztást a hazaiak játékosai és vezetői kezdeményezték, miután Urbancsok Ákost a keddi edzésről agyvérzés gyanújával szállították a békéscsabai kórházba.

Fotó: OMSZ

„A játékosok és edzők számára komoly traumát jelentett végignézni, amint a mentők hosszasan küzdenek a társuk életéért. Szerencsére nem következett be a legrosszabb. A családtól kapott információk alapján Ákos két műtéten is átesett éjszaka és a szerdai nap folyamán, ápolói szerint a következő hetvenkét óra döntő lesz a felépülését illetően”

– nyilatkozta a BEOL-nak Vinkovics Attila klubelnök, aki hozzátette: mentálisan a csapat nagyon mély pontra került.

A klubnál nagyon várják a kedvező híreket a kórházból, és bíznak a 20 éves Urbancsok Ákos mielőbbi felgyógyulásában.

Forrás

Hirmagazin.eu

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version