Home Főhírek Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó Aggasztó hírek érkeztek: karácsonykor látták utoljára a 16 éves Bencét

Aggasztó hírek érkeztek: karácsonykor látták utoljára a 16 éves Bencét

nzs
police

Délben látták utoljára. Azóta senki semmit nem tud a fiatal fiú hollétéről.

Aggasztó híreket közöltek a budapesti zsaruk: nyom nélkül tűnt el egy 16 éves fiú. Bence december 26-án, karácsony délben fogta magát, és kisétált a XVII. kerületi gyermekotthonból, azóta pedig semmilyen életjelet nem adott magáról. A tini körülbelül 170 cm magas, rövid barna haja van, szeme színe barna. Fotója (amíg elő nem kerül) ide kattintva tekinthető meg.  

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVII. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki Bence tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Forrás

HIRMAGAZIN.EU

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version