30 C
Budapest
2022. augusztus. 10. szerda

„Addig eszem, amíg bele nem halok!” Nem áll le az evéssel a 317 kilós gamer

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A brutálisan elhízott Casey King 34 éves, jelenleg 317 kg-ot nyom, az apjával él, és egész nap mást sem csinál csak eszik és videojátékozik.

A férfi gyerekként is pufók volt, de akkor még teljes életet tudott élni. Érettségi után a vendéglátásban helyezkedett el, ahol szinte észrevétlenül kúsztak fel rá a kilók; pár hónap leforgása alatt 227 kg-osra nőtt, ezzel a súllyal pedig már dolgozni is képtelen volt, ezért anyja kidobta otthonról.

„Addig eszem, amíg bele nem halok!” Nem áll le az evéssel a 317 kilós gamer 1
Kép: Mirror.uk

Casey az édesapjához költözött, ahol még inkább elfajultak a dolgok, ugyanis ott még többet evett: házhoz rendelte a zsírban tocsogó, egészségtelen gyorskajákat, és már ki sem mozdult otthonról, csak aludt, videójátékozott és evett. „Mikor felkelek, azonnal ennem kell. Aztán tévézek és játszok, amíg le nem fekszem. Ez nem túl aktív élet. Enni fogok, amíg élek” – nyilatkozta a férfi a Mirrornak.

„A virtuális valóságban engem is elfogadnak. Senki sem lát, így az a Casey lehetek, aki mindig is lenni akartam. Ott senki nem ítél el a súlyom miatt.”- folytatta, majd hozzátette, hogy a ruhái kényelmetlenek és nagyon szorítják őt, ezért általában egész nap meztelen.

„Addig eszem, amíg bele nem halok!” Nem áll le az evéssel a 317 kilós gamer 2
Kép: Mirror.uk

Ráadásul az alapvető tisztálkodás is gondot okoz számára: egy hordóban fürdik az udvaron, mert már többször is beszorult a zuhanyzóba, vannak testrészei amit nem ér el, ezért az apja fürdeti, és ha ez nem lenne elég, vécézni sem tud egyedül. „A méretem miatt olyan dolgokat kell kérjek az apámtól, amit normális esetben nem kérne senki a szüleitől a harmincas éveiben. Szükségem van egy kis segítségre, hogy tisztán tartsam magam, hogy kitörölje a s*ggem, illetve, hogy megmossa a hátam és a lábaim.”

Forrás: noizz.hu

Foto: Mirror.uk

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

83 ezer család számára hatalmas segítség a kamatstop

A kamatstop hatása pedig az emelkedő hozamkörnyezetben egyre jelentősebb A BUBOR mutató értéke ugyanis a magas infláció és az...

Az ukránok magukra vállalták a krími légibázis felrobbantását

Azonban az homályba borul, hogy ezt milyen katonai eszközökkel vitték véghez. Ahogy arról korábban beszámoltunk, kedden nagy robbanás történt egy...

Ezért nem érdemes üzemanyagot bespájzolni otthon

Az átlagos forgalomhoz képest az elmúlt nagyjából egy hétben jelentősen megnövekedett a benzinleszívó csövek forgalma. Ebben mintegy 200...

Egy orosz publicista nagyon súlyos vádakkal illette Putyint, már csak az a kérdés, hogy megéri-e a nyugati népszerűségét…

Egy orosz publicista szerint Oroszország államfője arra készül, hogy a zaporizsjai erőműben robbanást idézzenek elő, az ezzel kapcsolatos...
facebook