Home Szabadidő Bulvár Ábel Anita nem kegyelmez: kíméletlenül kiosztotta Bochkor Gábort

Ábel Anita nem kegyelmez: kíméletlenül kiosztotta Bochkor Gábort

Bochkor Gábor magába roskadt, miután összeom- lott a magában felépített, szerető család képe / Foto: RAS ARCHIV

Ábel Anita sze­rint a rá­diós most vissza­kapja azt, amit a nők ellen el­kö­ve­tett. A mű­sor­ve­zető nem kí­mélte Boch­kort, több epés meg­jegy­zést is tett neki…

Igazi női össztűz alá került Bochkor Gábor.A Spektrum Home-on szerda este adásba kerülő NőComment című műsorban. A rádiós-műsorvezetőnek – akinek 12 év után szakadt meg kapcsolata kislánya édesanyjával, Várkonyi Andreával – máris meggyűlt a baja a női nemmel, ugyanis Ábel Anita, Dobó Kata, Hadas Kriszta, Osvárt Andrea és Bódi Margó nem kímélték a korábban nagy szoknyapecér hírében álló sztárt.

Ábel Anita nem kegyelmez: kíméletlenül kiosztotta Bochkor Gábort
Fotó: Markovics Gábor

Bochkor arról beszélt, hogy saját bevallása szerint egy komoly tanulási folyamat volt apává válni, sőt éles kritikát fogalmazott meg volt kedvese és az általános anyai mentalitás ellen.

– Majd visszakapod, amit a nők ellen elkövettél, mert amúgy két olyan hölgy mellett ülsz, akikkel azért volt valami... – utalt Anita a műsorban vendégként szereplő Dobó Katára és Osvárt Andreára, akik korábban mindketten szerelmi kapcsolatban álltak a rádióssal.

 Most látom, hogy kezd tinisedni és egyre többször gondolok bele ebbe és azt remélem, hogy tudtam olyan jó emberré nevelni, hogy ő jó érzékkel fog választani. Annyira imádkozom, hogy olyan fickót hozzon haza elsőre, má­so­dikra, harmadikra, aki valamilyen szinten szimpatikus– zárta volna rövidre a gondolatot Gá­bor, de Anita nem adta fel és tovább folytatta.

– Arra gondoltam Gábor, hogy nyilván te adsz valamilyen mintát – látom a saját lányomon, hogy ő istenként tekint az apjára –, tehát nyilván egy hasonló habitusú embert fog választani a lányod, akárhogy is nézzük, nagyon nagyon jó példával jársz elő – mondta cinikusan a műsorvezetőnő.

Forrás: Ripost

Exit mobile version