Disznóvágásra került sor Erdélyben, egy nagybányai társasház tetején, amit egy szemtanú videón is megörökített.

Videó: a tömbház tetején vágtak le egy disznót Nagybányán

Videó: a tömbház tetején vágtak le egy disznót Nagybányán© Technológia: Index.hu

A disznóvágás alapvetően tilos lenne a nagyvárosokban közegészségügyi okokból kifolyólag.

Néhány nagybányai polgár ezt azzal kívánta orvosolni, hogy felcipelték a disznót a tömbház tetejére, és ott vágták le – számolt be a foter.ro. Az esetről videó is készült.

Budapesten is volt már ilyen

Nem ez az első ilyen eset, ugyanis néhány éve Budapesten is híre ment egy hasonlónak: akkor egy kőbányai tízemeletes panel tetején hirdettek disznóvágást, méghozzá a társasház liftjében elhelyezett tájékoztatón.

Most hétvégén disznóvágást tartunk a tetőn! Az ezzel járó kellemetlenségekért és zajokért elnézésüket kérjük, igyekszünk csendben és gyorsan feldarabolni a sertést! Tapasztaltabb lakó segítségét béltisztításhoz szívesen vennénk! A reggeli hagymás vérre mindenkit szívesen várunk

– írták akkor a kőbányai lakók.

ElőzőCsaládi pótlékosok figyelem! Ma 24 órakor helyreáll minden!
KövetkezőTudatos vásárlás
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.