3.3 C
Budapest
2022. október. 5. szerda

A tiltótábla ellenére kanyarodott: két autót is lezúzott az ismert híradós – Itt vannak a képek a helyszínről..

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Autóbalesetet okozott Nika György. Az MTV korábbi brüsszeli tudósítója, a TV2 Tények című műsorának szerkesztője valószínűleg nem koncentrált eléggé, amikor a Margit híd közelében, az Árpád fejedelem útjánál balra kanyarodott, holott azt ott tábla tiltja. Figyelmetlenségét a sajátja mellett két másik autó is bánta, szerencsére senki nem sérült meg, de a kár milliókra rúghat.

A televíziós okozta karam-bolban két vétlen sofőr au-tója is megsérült, a kár milliós nagyságrendű /Fotó: Olvasóriporter

A televíziós okozta karam-bolban két vétlen sofőr au-tója is megsérült, a kár milliós nagyságrendű /Fotó: Olvasóriporter

– Hirtelen hatalmas csattanásra, éktelen dudálásra figyeltem fel séta közben. Ahogy odakaptam a fejem, láttam, hogy három autó ütközött, hirtelen nem is értettem, miként történhetett. Két megrongálódott autó állt egymás mellett, a harmadik velük szemben, ilyen elvileg nem történhetne – mesélte a Blikknek olvasó-riporterünk, Edit, aki fotót is készített, szemfülességéért jár a 10 ezer forint.

A képeken is látszik, a légzsákok kinyíltak, talán ennek is köszönhető, hogy mindenki ép bőrrel úszta meg a kellemetlen kalandot.

– A két vétlen autós azonnal kipattant a kocsiból, úgy tűnt, mindannyian jól vannak. A harmadik autó, egy régebbi Mercedes sofőrje később szállt ki. Bár mostanában kevesebbet látom, egyből megismertem Nika György tévést. Ahogy hallottam, először ő sem értette, mi történhetett. A többiek magyarázták, hogy nem fordulhatott volna be – folytatta a szemtanú.

Nika György figyelmetlen volt, balesetet okozott

Nika György figyelmetlen volt, balesetet okozott

A helyzet tisztázása érdekében rendőrt hívtak, és Nika György belátta, hogy hibázott, a helyszínre érkező rendőrök meg is büntették.

„A baleset okozásáért a balra szabálytalanul közlekedő autó vezetője a helyszínen elismerte a felelősségét, így a bekanyarodás szabályainak megszegése miatt az intézkedő rendőrök a helyszínen megbírságolták” – írta megkeresésünkre a BRFK kommuniká­ciós osztálya.

A televíziós elismerte, valóban hibázott a szituációban.

– Egy dupla kereszteződésnél valóban rossz helyen fordultam balra, mert nekem zöldet mutatott a lámpa. Mint később kiderült, ennek ellenére ott nem szabad abba az irányba fordulni. Miután megnéztem a táblát, elismertem a hibámat, még azelőtt, hogy a rendőrök kiérkeztek volna. Szerencsére senki sem sérült meg és az egyenruhások is roppant korrekten jártak el. Nagyon sajnálom a történteket – mondta a Blikknek Nika György.

Grafikánkon az látszik, a szabá-lyosan közlekedő autóst várat-lanul érhette Nika manővere /Grafika: Séra Tamás Grafikánkon az látszik, a szabá-lyosan közlekedő autóst várat-lanul érhette Nika manővere /Grafika: Séra Tamás

Pénzbírsággal számolhat

– Mivel a baleset egyik elszenvedője sem szerzett nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket, így ez nem minősül bűncselekménynek, szabálysértésről van szó. A büntetési tétel akár ötvenezer forint is lehet, amelyet csekken kell fizetni, valamint a vétkes büntetőpontot kaphat – mondta lapunknak az esettel kapcsolatban dr. Szilágyi Roland ügyvéd.

A televíziós Mercedesét tréler szállította el a baleset helyszínéről /Fotó: OlvasóriporterA televíziós Mercedesét tréler szállította el a baleset helyszínéről /Fotó: Olvasóriporter

Tíz éve motorral ütközött

Nika György 2010 szeptemberében a Lánchíd és a Margit híd közötti feljáró közelében ütközött egy motorossal. Személyi sérülés nem történt, de akkor is rendőrt kellett hívni, hogy megállapítsák, ki a felelős. – Én hívtam ki a rendőrséget, amire nem azért volt szükség, mert bárki is megsérült, inkább a helyzet tisztázására. Ezt nem az én dolgom megállapítani – mondta akkor.

blikk

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner

Kapcsolódó hírek

Itt az orosz döntés, ami mindent megváltoztathat

Ratifikálta az orosz parlament felsőháza (Szövetségi Tanács) hétfőn a négy, orosz ellenőrzés alá került ukrajnai régió Oroszországhoz való...

A modern ember genetikailag legfeljebb csak 7 százalékban ember..

Azt eddig is lehetett tudni, hogy a mai emberek genomja, vagyis DNS-ben kódolt teljes örökítőanyaga jelentős átfedést mutat...

Bruce Willis connections: A közel 500 db filmből vélhetően lesz pár film, amit még soha nem láttál – videó

Minden nap este 7-kor felteszünk egy filmet, és hétvégén 2-2 db-ot! Akkor nézed meg, amikor kedved tartja! Jó...

Berki Mazsi: “A tánc egy olyan műfaj, amely kifejezi az érzelmeinket” – videó

Kimondta Berki Krisztián özvegye. A hétvégén indul a TV2 Dancing with the Stars című show-ja. A celebvilág történéseit követők...