Ilja Kiva már az elnök utódját is tudni véli.

„Volodimir Zelenszkij ukrán elnököt a Nyugat leváltja Ukrajna éléről” – állítja Ilja Kiva, a hazaárulással is megvádolt volt ukrán parlamenti képviselő.

Kiva a Telegramon azt írta, hogy szerinte egyre egyértelműbbé válik: a Nyugat eldöntötte, hogy leváltják Zelenszkijt. Az ukrán elnök szerinte „napról napra egyre toxikusabbá és idegesítőbbé válik”. Sőt, Kiva arról is ír, hogy már az utódot is megtalálták Valerij Zsaluzsnyij, az ukrán fegyveres erők főparancsnokának személyében. Mindezt csupán annyival támaszotta alá, hogy a nyugati médiában célzottan építik Zsaluzsnyij imidzsét, felkészítve őt az elnökségre.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, ha tetszik, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

Az év végén, az ukrán hadsereg frontokon elszenvedett veresége és az ország délkeleti felének elvesztése után az egészet a bohócra kenik” – mondta Zelenszkijről, majd azt is hozzátette, hogy Zsaluzsnyij mellett szerinte még Petro Porosenko volt elnök, Arszen Avakov volt belügyminiszter, valamint Vitalij Klicsko kijevi polgármester is vezető pozíciókba kerül.

„A bohóc sorsa meg van pecsételve” – zárul a bejegyzés.

Nyitókép: MTI/AP/Andrew Kravchenko

mandiner

Hirmagazin.eu