28.4 C
Budapest
2024. április. 14. vasárnap
HomeSzabadidőBulvárA Nagy Ő – Kiderült a titka: erotikus munkából él Árpa Attila...

A Nagy Ő – Kiderült a titka: erotikus munkából él Árpa Attila egyik kérője, Bea 18+

A Nagy Ő egyik szereplője, Bea, a kamerák előtt ugyan szende, visszafogott hölgynek tűnik, ám most kiderült, hogy a való életben egyáltalán nem szégyellős, hiszen internetes vetkőzéssel keresi a kenyerét.

A Nagy Ő című műsorban Árpa Attila egyik kérője, Bea arról mesélt, hogy neki van tartása, ezért nem volt még egyéjszakás kalandja egyetlen férfival sem. Ám most kiderült egy titka, mégpedig, hogy pénzért erotikus videókat és képeket kínál követőinek a világhálón.

A Nagy Ő: Bea azért nem vett részt még egyéjszakás kalandban, mert van tartása – videó

Az élet úgy hozta, hogy vagy külföldön keresek álláslehetőséget, vagy pedig az itthoni keresetem egészítem ki. Egy barátnőm ajánlotta ezt a munkát. Eleinte nem hittem benne, de adtam neki egy esély!

– mesélte a camgirlként dolgozó Bea, aki bizonyos összegekért cserébe a kamera előtt pózol a neki fizető férfiaknak. A hölgy Marilyn La Rose néven több platformon is megtalálható, többek között az Onlyfans nevű oldalon. A családja és a barátai is tudják, mivel egészíti ki a keresetét.

– Kezdetben nem mertem elmondani, de nagyon megszerettem, és úgy gondoltam, ha ki is tudódik, inkább tőlem hallják először! Természetesen mindannyian biztosítottak a támogatásukról – idézi a Bors Beát, aki elmondása szerint már több éve keres ezzel a munkával plusz pénzt, és eleinte csak külföldön voltak elérhetőek a tartalmai.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=193548349848579&set=a.185468223989925&type=3

Számított rá, hogy kiderül majd a titka, sőt, erre a műsorkészítők is figyelmeztették, ám ennek ellenére is vállalta A Nagy Ő-ben való szereplést, mert mindenképpen szerette volna megismerni Árpa Attilát. Bea elárulta, hogy a közvetlen környezetében nem, de ismeretlen emberek nagyon könnyen ítélkeznek felette, ami ugyan fáj neki, de nem tud vele mit kezdeni.

Senki nem tudhatja, hogy annak idején miért, milyen élethelyzetben vágtam ebbe bele. A műsor egy adott pontján egyébként Attilának is el fogom mondani ezt a kis „titkot”, és a nézők is látják majd, hogyan reagál erre – folytatta Árpa egyik kérője, aki arról is beszélt, milyen kéréseket szokott teljesíteni a férfiaknak az interneten.

Erről nagyon hosszasan tudnék mesélni! Minden ember más és más… Van, aki csak magányos és beszélgetni szeretne, van, akit a női test rejtelmei érdekelnek, stb… Általánosságban viszont elmondható, hogy sok ember életéből hiányzik a szenvedély, és ezeken a platformokon igyekszenek ezt a rést betölteni.

Arról pedig, hogy anyagi szempontból mennyire jövedelmező az Onlyfans, ezt mondta:

„Amikor elkezdtem, ez volt a legfontosabb szempont, ami motivált. Egyenesbe hozta az életem, senkitől nem függök anyagilag, a magam ura vagyok. Nagyon sok jó embert ismerhettem meg ezáltal, akikre már barátomként tekintek. És ha újra lehetne kezdeni az életet, miattuk újra ugyanezt azt utat választanám.”

Fotó: TV2

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Most népszerű

Hasonló hírek

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem