Home Főhírek Külföld A migránsok felgyújtottak egy orosz szupermarketet! (A cikk videót tartalmaz) Oszd meg!

A migránsok felgyújtottak egy orosz szupermarketet! (A cikk videót tartalmaz) Oszd meg!

Kigyulladt egy szentpétervári szupermarket

https://hu.euronews.com/2018/11/10/kigyulladt-egy-szentpetervari-szupermarket

A hivatalos tájékoztatás ez:

Kigyulladt egy szentpétervári szupermarket szombaton. Az épület teteje beomlott, de ennek ellenére a tűzvészben senki nem halt meg. A mentőcsapatok mindenkit kimenekítettek a helyszínről. A tűzoltók órákon át küzdöttek a lángokkal.

Idén nem ez az első eset, hogy kigyulladt egy üzlethelyiség Oroszországban. Márciusban egy szibériai bevásárlóközpontban keletkezett tűz több mint hatvan emberrel végzett.

Alapcikk: euronews

Forrás: Hirmagazin.eu

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version