10.8 C
Budapest
2022. október. 4. kedd

A migránsok által elkövetett nemi erőszak ellen tiltakoztak

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A németországi Kandelben újra utcára vonultak az emberek, így tiltakozva a migránsok által elkövetett nemi erőszak ellen. Két hete, nagyrészt szír férfiak Freiburgban csoportosan megerőszakoltak egy német lányt.

A demonstrálók azt követelték: szűnjön meg a bíróságokon a migránsokkal szembeni kivételezés.

Angela Merkel azonnali lemondását és a határok lezárását is követelték azok a tüntetők, akik a németországi Kandelben vonultak utcára, ismét a nők elleni migránserőszak ellen tiltakozva. A város az után lett szimbolikus helyszíne ennek az ügynek, hogy egy afgán menedékkérő a városban brutálisan halálra késelte német ex-barátnőjét, mert a lány szakított vele.

Azóta rendszeresek a tüntetések Kandelben. Szombaton a két héttel ezelőtt Freiburgban elkövetett tömeges nemi erőszak ellen demonstráltak. A városban egy 18 éves német lányt erőszakoltak meg menedékkérők. Jelenleg nyolcan vannak őrizetben, heten közülük szírek.

A kandeli tiltakozók az M1 tudósítójának elmondták: azt követelték, hogy a német hatóságok ne kivételezzenek az elkövetőkkel csak azért, mert migránsok. A tüntetők a jogállamiság helyreállítását követelték és azt, hogy az elkövetők méltó büntetést kapjanak, még akkor is, ha migrációs hátterűek.

A tudósító elmondta: a tüntetők szerint a bíróságokon kettős mércét alkalmaznak, ezért azt követelik, hogy toloncolják ki azokat, akik bűnözővé váltak, bűncselekményeket követték el.

Hétfőn Freiburgban is több százan tüntettek a csoportos nemi erőszak miatt. A 18 éves lányt az egyik szórakozóhely mellett erőszakolták meg a migránsok. A német rendőrség pénteken hét szíriai migránst és egy német állampolgárt vett őrizetbe. Azt feltételezik, hogy a fővádlott, egy 21 éves szíriai kábítószert kevert a lány italába, ami akkor kezdett hatni, amikor már elhagyták a diszkót.

A szíriai férfi 2015-ben érkezett Németországba, azóta számtalan rendőrségi ügye volt agresszív viselkedése miatt. A szomszédjai mellett egy fogyatékos embert is bántalmazott.

A férfi bűntársait is jól ismerték már a rendőrök, így amikor elkészültek a DNS-vizsgálat eredményei, hamar előkerítették őket a freiburgi menekültszállásokról. De már akkor úgy sejtették a nyomozók, hogy az elfogott 8 férfin kívül lehetnek még többen is. Ez a gyanújuk szombat reggelre beigazolódott.

„Szombat reggelre kiderült, két olyan DNS mintánk is van, amelyek nem tartoznak az eddig őrizetben lévő gyanúsítottakhoz, sem az áldozathoz. Nem ismerjük őket. Éppen ezért továbbra is minden eszközt és emberi erőforrást bevetünk, teljes erővel nyomozunk, hogy azonosítsuk ezt a két embert is” – mondta Michael Mächtel államügyész, továbbra sem cáfolva azt a sajtóhírt, miszerint akár 15 menedékkérő is részt vehetett az elkábított magatehetetlen tinédzser megbecstelenítésében.

Forrás: M1

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Indonézia után – a futballtörténet legszörnyűbb stadionkatasztrófái

A hétvégi indonéziai, szurkolók okozta katasztrófa, amely már az eddigi ismeretek szerint is legalább 174 halálos áldozatot követelt,...

Milyen pozitív hatásai lehetnek a kaszinóknak a gazdaságra?

A szerencsejáték egyre nagyobb iparággá válik, és ma már általánosan elfogadott tény, hogy a kaszinók számos szempontot figyelembe...

Kiraboltak egy gyereket Kaposváron

Fiatal felnőtt rabolt ki egy kiskorút Kaposváron. Az ügy adatai alapján az akkor még ismeretlen tettes szeptember 29-én délután...

Orbán Viktor: Épségben át kell vinni a hazát a túlpartra..

Ki kell bírni a próbatételeket és "épségben át kell vinnünk hazánkat a túlsó partra, egymásba kapaszkodva és bízva...