A magyarok fele tud a „fekete péntekről”

Dátum:

A tavalyi „próbaüzem” után idénre sokan felfedezték maguknak a Black Fridayt: erre utal a MillwardBrown ezerfős mintán végzett reprezentatív kutatásának eredménye is, mely megállapította: a lakosság 54%-a hallott már a Black Fridayről.

fekete péntek

A 25–34 évesek közel kétharmada hallott már az akciókról. Fotó: MTI

A 18–50 éves korosztály több mint negyede időzít vásárlást erre az időtartamra, 40%-uk pedig interneten teszi majd meg. Nem meglepő, hogy a fiatalok a jobban tájékozottak: a 25–34 évesek közel kétharmada hallott már az akciókról.

A fekete péntek kapcsán említett top 10 áruház első öt helyén csupa elektronikai termékek eladásáról ismert cég áll, a megvenni kívánt áruk közt azonban a divatcikkek vezetnek az elektronikai áruk és az autós kiegészítők, a háztartási kisgépek, a tévék, illetve a PC-kiegészítők előtt. Az akció a vásárlást tervezők negyedénél 30–60 ezer forint körüli kiadást jelenthet.

Az akcióban ma részt vevő üzletek egy részét listázza a blackfriday.hu weboldal, de szervez akciókat a Tesco, az Auchan és a Spar is, akcióznak egyes üzletek a Mammutban, a Duna Plazában, az Árkádban és a Westendben is.

 

Forrás: metropol

Megosztás:

Weblap4u weboldal karbantartás

Népszerű

További hasonló
Related

Hollywood Története, és a történeti- kialakulását és fejlődését meghatározó filmek – több nagy film – videók

Ilyen filmeket nézhetsz most meg nálunk, eredeti kópiákban, mint: "The...

A Gömbvillám jelensége – képek, videó

A gömbvillám (angolul "ball lightning") egy ritka és különleges...

Robert Wadlow: A Magasság csúcsán – képek

Korai élete és családi háttere Robert Pershing Wadlow, a világ...
Megszakítás