Kezdőlap Főhírek Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó A kutyafáját, de jó a szimata: esélyük sem volt a szolnoki tolvajoknak...

A kutyafáját, de jó a szimata: esélyük sem volt a szolnoki tolvajoknak Bokával szemben

Fotó: police.hu

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Szolnok — Igazán jó szimata van Bokának, a kétéves szolnoki rendőrkutyának, amely egészen a tolvajig vezette a rendőröket.

Vasárnap érkezett a bejelentés a rendőrséghez, hogy a szálló egyik épületébe illetéktelenek hatoltak be. A raktárként használt épületbe annak erkélyén keresztül másztak be a tolvajok, akik műszaki cikkeket, hősugárzót, hangfalakat, valamint szeszes italokat tulajdonítottak el – írta a rendőrség a honlapján. Az eltűnt holmik értéke megközelítette az egymillió forintot. A helyszínelés során megérkezett Kutich József főtörzszászlós és társa, Boka is, az eb pedig szinte azonnal szagot fogott.

A nyomkövető kutya a szálló egy másik épületéhez vezette a gazdáját, ahol éppen két férfi is otthon volt. A német juhász segítségének köszönhetően a szoba bútoraiból, illetve a helyszínen lévő bőröndökből maradéktalanul előkerültek a lopott holmik.

A rendőrök az ott lakó 29 éves férfit és 35 éves társát előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták őket. A Szolnoki Rendőrkapitányság lopás bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a szolnoki tartózkodási helyű Cs. György és M. László ellen.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: police.hu

Exit mobile version