Home Főhírek Külföld „A Kreml a miénk lesz!” – a Wagner-csoport bosszút esküdött Prigozsin meggyilkolásáért

„A Kreml a miénk lesz!” – a Wagner-csoport bosszút esküdött Prigozsin meggyilkolásáért

4a4586badb6c44b68069f01e882058d3
4a4586badb6c44b68069f01e882058d3

Dühös a zsoldoscsoport.

Jevgenyij Prigozsin, Dmitrij Utkin, Szergej Propusztin, Jevgenyij Makarjan, Alekszandr Totmin, Valerij Csekalov, Nikolaj Matusejev – ők utaztak a Wagner-csoport vezetőjének magánrepülőgépén, amelyet állítólag az orosz légvédelem lőtt le szerda este az orosz Tveri terület felett.

A Magyar Nemzet gyűjtése szerint a Wagner-közeli Telegram-csatornák zöme bosszúért kiáltott, az egyik így fogalmazott:

A Kreml a miénk lesz!”

Egy másik csatornán így írtak: „A Wagner-csoport vezetője, Oroszország hőse, igazi hazafi – Jevgenyij Viktorovics Prigozsin Oroszország árulóinak tettei következtében halt meg”.

Nyitókép: HANDOUT / TELEGRAM/ @CONCORDGROUP_OFFICIAL / AFP

Forrás

SKYTING MAGAZIN

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version