Home Szabadidő Bulvár A kómában lévő Bobbi Kristinát végül hazaviszik – meghalni

A kómában lévő Bobbi Kristinát végül hazaviszik – meghalni

hirmagazin 2015 06 16 065524

2015. 06. 16. – 05:03
forrás: dailymail.co.uk, Whitney Houston és lánya Bobbi Kristina Brown. Fotó: FilmMagic

Bár édesapja nem járul hozzá, a család valószínűleg gyerekkori otthonába viszi haza Bobbi Kristinát.

Whitney Houston 22 éves lánya Bobbi Kristina a mai napig kómában fekszik egy rehabilitációs intézményben. Állapotában sajnos semmilyen javulást nem tapasztaltak orvosai, agysérülése (amelyet még január 31-én szenvedett el, miközben saját lakásának fürdőkádjában, arccal a vízben talált rá barátja) visszafordíthatatlan. A kómából való ébresztési kísérlet még tavasszal olyan görcsrohamot váltott ki Kristina szervezetében, hogy orvosai nem próbálkoztak újra.

Négy hónappal azután, hogy a lányt egy rehabilitációs intézményben helyezték el, most úgy döntött a család, ideje hazavinni. Haza, hogy gyerekkori otthonában, ahol nem olyan régen még édesanyja, Whitney Houston is vele lehetett, nyugalmat találjon és ha kell – békében elmehessen.

A nagymama Cissy már hónapokkal ezelőtt tudta, hogy Kristina állapota nem javulhat (Fotó: Getty Images)

Bobby Brown – az ismerősök szerint – tiltakozik a családi döntés ellen, de miután a nagymama, Cissy Houston gyakorolja unokája felügyeleti jogát, így az édesapa maximum véleményezheti, de nem változtathatja meg a döntését. Brown azt szeretné, ha csupán egy százaléknyi esély is van arra, hogy Kristina felépüljön, akkor feltétlenül olyan kórház közelében legyen, ahol segíteni tudnak neki. Úgy tűnik, Brown nem hajlandó tudomásul venni a megváltoztathatatlant, még kevésbé elfogadni azt, hogy Kristinának is joga van békében meghalni…

Exit mobile version