Kezdőlap Életmód Életmód hírek A csábítás trükkjei, avagy “sellőlány” a magyarok kedvence!

A csábítás trükkjei, avagy “sellőlány” a magyarok kedvence!

Jakabos Zsuzsi, Kép: scitec

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Mindig szuper formában van a csodaszép úszónő, és most elárulta nekünk, hogy minek köszönheti bomba alakját! Ja, és persze arról is mesélt, hogy mennyire odavan az úgynevezett zöld, vagyis a természetes táplálékokért. 

Jakabos Zsuzsi, Kép: scitec

– Tavasszal ünnepelted a 29. szülinapodat. Ilyenkor belefér, hogy megegyél egy-két szelet tortát?

– Persze! Én nem az úszás miatt figyelek oda arra, hogy egészségesen táplálkozzam, hanem azért, mert ez amúgy is fontos a számomra. Mindig próbálok vigyázni a testem épségére. Ám úgy gondolom, hogy amikor az ember megkívánja, akkor néha belefér egy kis torta is, függetlenül attól, hogy szülinapja van vagy sem. Bevallom, nagyon édesszájú vagyok, ha lehetne, egész nap csokit és fagyit ennék!

– Hogyan fejeznéd be ezt a mondatot: 29 éves lettem, és …

-… próbálom szokni ezt a számot! Ha megkérdeznék, azt mondanám, hogy 23-nak érzem magam. Sokként ért, hogy 29 lettem. Egyébként azt veszem észre, hogy minél idősebb vagyok, annál többet kell dolgoznom, és nehezebben pihenem ki magamat. A regenerálódás is lassabban megy egy-egy edzés után.

– Minek köszönheted, hogy mindig csúcsformában vagy és ilyen fantasztikus az alakod?

Jakabos Zsuzsi így edz! Csináld utána! Kép: scitec

– A rendszeres edzésnek, de emellett a megfelelő táplálkozás is borzasztóan fontos! Sőt, talán ez még inkább meghatározza, hogy az ember jó eredményeket érjen el minden téren. Én is észreveszem, amikor jobban odafigyelek arra, hogy jó dolgokat eszek, az a testemen, és a bőrömön is meglátszik. Nagyon sok zöldséget és gyümölcsöt fogyasztok, és az extra fehérje- és vitaminbevitelre is ügyelek nap, mint nap. Imádom a „zöld”, vagyis a természetes termékeket.

– A világ egyik legszebb sportolónőjeként tartanak számon, de te nem igazán szereted, ha túl sokat foglalkoznak a külsőddel. Pedig amikor felteszel a közösségi oldaladra valamilyen szexi képet magadról, ezerszámra jönnek a dicsérő kommentek.

– Az biztos, hogy nagyon örülök, ha valami jót mondanak rám! Az viszont tényleg zavar, ha egy verseny után nem a teljesítményemről beszélnek, hanem a külsőmről. Sokan nem tudják, hogy akár egy gyengébb eredmény mögött is rengeteg munka lehet. És, ha én sokat dolgoztam, edzettem valamiért, akkor nem szeretném, hogy arról legyen szó, hogy milyen szép az arcom mondjuk. De természetesen nagyon jól esnek a pozitív kommentek.

Forrás: eletforma.hu


Exit mobile version