Home Főhírek Belföldi hírek A 65. életévébe lépett Kiszel Tünde nem változott, igaz, sosem rejtegette a...

A 65. életévébe lépett Kiszel Tünde nem változott, igaz, sosem rejtegette a bájait – képek

fabacc3a2da44a38aa8d353f181f5aa0

A naptárdíva új képpel jelentkezett az Instagramon. Kiszel Tünde csütörtökön dedikálást tartott, ahol a rajongók a 2024-es naptárára kérhettek autogramot. A követői szeme azonban nem a naptárokon, hanem bizony Tünde mellein állapodtak meg.

Fotó: Bánkúti Sándor

Kiszel Tündét a természet bőségesen megáldotta, és bizony a művésznő úgy gondolja, hogy ami szép, azt bizony meg lehet mutatni.

INSTA-post

Forrás

magyar gyerekek angolul beszélgetnek a világ legkülönlegesebb snack jeit kóstolgatva

HIRMAGAZIN ONLINE MÉDIA

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version