Kezdőlap Életmód Életmód hírek 7 jel, ami arra utal, hogy tetszel a pasinak

7 jel, ami arra utal, hogy tetszel a pasinak

7 jel, ami arra utal, hogy tetszel a pasinak-szerelem,párkapcsolat

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Csak egy kis szemfülesség kérdése, és pusztán a testtartásából vagy a gesztusaiból is rájöhetsz: bejössz neki!

Bizony, amikor flörtölünk vagy ismerkedni próbálunk, nem mindig egyszerű a dolgunk. Mindnyájunkkal előfordult már, hogy egy “jelöltünkről” nem tudtuk biztosan eldönteni: most akkor bejövünk neki, vagy nem? Pedig lehet, hogy csak nem voltunk elég szemfülesek.

A Brightside cikke szerint ezek az árulkodó jelek:

1. Igazgatja a haját

A férfiak sokszor ilyen módon próbálják magabiztosabbá tenni magukat: ha vonzó személlyel találkoznak, rendezik a frizurájukat. Egyébként ez a nőkre is igaz.

2. A csípője közelében tartja a kezét

Ha egy férfi a csípőjén vagy a zsebében tartja a kezeit, azzal az erejét próbálja demonstrálni – igen, jól gondolod: az ágyékára igyekszik felhívni a figyelmet, tudatosan vagy tudattalanul. Ugyanerre utal az is, ha szélesre nyitott lábakkal ül.

3. Próbál elfoglalni annyi helyet, amennyit csak tud

Az állatoknál is igaz a hím egyedekre, hogy ha nyeregben érzik magukat egy nősténynél, akkor felfújják a tollukat vagy a bundájukat, hogy minél nagyobbnak tűnjön a testük. Ezáltal még erősebbnek, még dominánsabbnak tűnnek. Ez az ösztön dolgozik a magukat kihúzó, vállukat szélesre táró férfiakban is.

4. Feléd nyit a testtartásával

Szociális helyzetekben akarva-akaratlanul is előfordul, hogy aki tetszik nekünk, afelé nyitunk a testtartásunkkal. Például felé fordítjuk az egyik lábfejünket, vagy akár az egész törzsünket.

5. Hangosabbá válik, ha a közelébe érsz

Ha egy férfi feltűnően beszédesebb lesz, amikor a közelébe kerülsz, valószínű, hogy épp téged próbál lenyűgözni.

6. Másolja a testtartásodat

Ha egy férfi tükrözi a testtartásodat, az tudattalanul is arra utal, hogy igyekszik megérteni téged és azt érezni: van bennetek valami közös.

7. És persze: izgatottabb, ha veled beszél

Lelkesen figyel rád, a szeme érdeklődést mutat, sőt akár el is pirul? Akkor biztos, hogy nyert ügyed van nála!

 

forrás: Szeretlek Magyarország

Exit mobile version