21.1 C
Budapest
2022. július. 2. szombat

50 első randi a való életben – Mindent elfelejtett, szerelme pedig újra meghódította a fiatal lányt

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Vannak szerelmek, amiket semmi sem tud megtörni!

Jessica Sharman maximálisan boldog fiatal felnőtt életet élt egy új párkapcsolattal, jól menő munkával és megfelelő családi háttérrel. Szerelmével 7 hónapja jártak együtt, akit az irodában ismert meg. Egy átlagos nap közösen indultak munkába, amikor a lány valamivel London előtt a vonaton hirtelen leblokkolt, tekintete semmitmondó lett és nem reagált a fiú szavaira.

Kép: Mirror

Epilepszia miatti retrogád amnézia alakult ki nála, ami miatt egyik pillanatról a másikra nem emékezett semmire és senkire az életéből. Képzeljétek el a szituációt… Hirtelen a legfontosabb emberek a közeledben idegenné válnak, és velük együtt te magad is. Az orvosok azt mondták, hogy legkorábban fél év múlva fog elkezdeni emlékezni, ha egyáltalán visszatér a memóriája, viszont a párja nem bírt eddig várni!

Kép: Mirror

Ugyan a baleset előtt a szerelmük stabil volt, utána Jessica sokszor szakított korábbi pasijával, akinek mindent előröl kellett kezdenie, az első randitól fogva. Végül több visszautasítás után kért még egy esélyt a lánytól, aki rábólintott így a fiú az összes helyre elvitte, ahol korábban már jártak. A történelem megismételte önmagát, és meg is hozta a gyümölcsét!

Kép: Mirror

Jessica azt nyilatkozta, hogy arra ugyan nem emlékszik, amikor először szerelmes lett Rickbe, de a másodikra már igen! Ez már nem lehet véletlen, egy újabb bizonyíték, hogy egymásnak lettek teremtve. Emlékeit még mindig nem nyerte vissza, viszont teljesen új lappal indítottak és azóta is boldogságban élnek.

Forrás: noizz.hu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Újra bálna tűnt fel a Szajnában – képek

Nagy méretű bálna tűnt fel a Szajnában, egy hónappal azután, hogy egy másik tengeri emlős, egy kardszárnyú delfin...

Észak-Korea vezetése hajmeresztő bejelentéssel állt elő

A szakértők értetlenül állnak az északi, a koronavírus érkezésével kapcsolatos álláspont előtt. Észak-Korea lakosságát eközben arra figyelmeztette az...

A magyar katona nem társadalmi termék, hanem védelmező. A magyar hadsereg nem költségvetési kérdés, hanem a nemzeti megmaradás őre.

Amióta az eszemet tudom, mindig a hadsereg jelentette a rend végső bizonyosságát. Amikor hazánk határvidékén dörögtek a fegyverek,...

100 hektáron lángol egy fenyőerdő a Bükkben

Mintegy száz hektáron ég a fenyőerdő Miskolc külterületén, a Bükkben, Jávorkút közelében. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közölte, hogy...
facebook