3.3 C
Budapest
2022. október. 5. szerda

5 millió dollárt nyert, mégsem akar adni egy centet sem családjának

Dátum:

Megosztás:

A férfi feleségével már gondosan eltervezte mire fogják költeni a lottó nyereményt, azonban a család egy vasat sem lát majd belőle.

A 24 éves férfi a Redditen posztolta, hogy megnyerte a hatalmas, 4 millió fontos (5,6 millió dolláros) jackpotot a lottón

– írja a LadBible.

A lottónyertes elárulta: egyáltalán nem tervezi, hogy a nyereményéből bármit is a családjának adjon.

A nyertes és felesége is 24 évesek. Minden hónapban vesznek egy lottószelvényt szórakozásból. Nos, most nagyot nyertek. Az átalánydíj és az adók után körülbelül 5,6 millió dollárt kapnak majd. A tervek szerint miután kifizetik az összes adósságukat (diákhitel, lakáshitel, autóhitel), körülbelül 5 millió marad.

“A lottónyertesek 70 százaléka néhány év után tönkremegy. Én, aki a pénzügyi szektorban dolgozom, nem akartam a 70 százalékba tartozni, és soha többé nem akartam igazi munkát végezni. […] 3 millió dollárt fektettünk be, ingatlanbefektetési alapok és elsőbbségi részvényalapok kombinációjába, hogy egy nagyon stabil, kéznél lévő, rendkívül alacsony kockázatú, szilárd hozamú befektetésünk legyen.”

A maradék 2 millióból végül egy lakóparkot vásároltak, ami alacsony kockázat mellett magas hozamot biztosít.

“Amikor elmondtam a családomnak, azt hittem, hogy örülni fognak, milyen felelősen bánunk a pénzzel. De ehelyett családi nyaralásról kezdtek beszélni és, hogy hogyan fizetem ki az összes adósságukat. Elmagyaráztam nekik, hogy az ötmillió dollár sok, de nem elég ahhoz, hogy a családomnak adjam, mire kiakadtak. Azt mondták, hogy nem látnak szívesen ebben a családban és soha többé ne álljak szóba velük.”

A fiatal férfi úgy gondolta neki van igaza, elfordult családjától. A közösségi oldalon természetesen a legtöbben vele értettek egyet és lenézték haszonleső családját.

szmo

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner

Kapcsolódó hírek

Itt az orosz döntés, ami mindent megváltoztathat

Ratifikálta az orosz parlament felsőháza (Szövetségi Tanács) hétfőn a négy, orosz ellenőrzés alá került ukrajnai régió Oroszországhoz való...

A modern ember genetikailag legfeljebb csak 7 százalékban ember..

Azt eddig is lehetett tudni, hogy a mai emberek genomja, vagyis DNS-ben kódolt teljes örökítőanyaga jelentős átfedést mutat...

Bruce Willis connections: A közel 500 db filmből vélhetően lesz pár film, amit még soha nem láttál – videó

Minden nap este 7-kor felteszünk egy filmet, és hétvégén 2-2 db-ot! Akkor nézed meg, amikor kedved tartja! Jó...

Berki Mazsi: “A tánc egy olyan műfaj, amely kifejezi az érzelmeinket” – videó

Kimondta Berki Krisztián özvegye. A hétvégén indul a TV2 Dancing with the Stars című show-ja. A celebvilág történéseit követők...