Óriási fájdalmat érez az, aki elveszít egy olyan embert, akit nagyon szeretett. A spirituális tanok szerint, ha valaki fizikálisan el is távozik mellőlünk, az még nem jelenti azt, hogy teljesen elhagy minket.

eef56ce0e923e65e46141ca1358cc061

Ennek jelei is vannak, íme 4, ami arra utal, hogy a szerettünk lelke a közelünkben van:

1. Érezzük az illatát

Egy kedves ember elvesztése után vannak, akik arról számolnak be, hogy időnként valahonnan előjönnek olyan szagok, illatok, amelyek az elvesztett személyhez köthetők. Például egy parfüm, vagy dohányillat, és ezek annak ellenére jönnek elő, hogy az illető ruháit, tárgyait már rég kidobták. Ezen illatokat az elhunyt részéről küldött üzenetekként is értelmezhetjük, aki azt szeretné, hogy érezzük az ő közelségét.

2. Megjelennek az álmainkban

A szellemek, lelkek leggyakrabban az álmainkon keresztül tudnak kapcsolatba lépni velünk. Álmodás közben az elménk jobban rá tud hangolódni a tudatalattiban zajló eseményekre, és ez az oka annak, hogy ilyenkor elhunyt szeretteinkkel álmodunk, beszélgetünk velük.

3. Szokatlan gondolatok

Nem kell megijedni, ha néha valamilyen furcsa, szokatlan gondolat fészkeli magát be a fejünkbe, amit nem tudunk megmagyarázni. E mögött is elhunyt szerettünk állhat.

4. Érintés, simogatás

A legtöbb ember a temetés napján annyira el van foglalva a fájdalmával, hogy nem érzi azt, ha az elhunyt szelleme apró kis üzeneteket küld neki, amivel azt szeretné tudatni, hogy jól van, minden a legnagyobb rendben van. Ilyen üzenet lehet egy apró érintés, akár simogatás.

 

 

blikkruzs

forrás: szupertanacsok